Handbal | Dinamo, gata să o învingă din nou pe Steaua: „Umplem sala de oameni şi poarta lui Steaua de goluri”

Dinamo şi Steaua sunt gata să ofere un spectacol pe cinste în meciul doi al finalei Ligii Naţionale de handbal masculin, programat miercuri, de la ora 18:00, în Sala Dinamo.

bestkids.ro

Handbaliştii de la Dinamo sunt la numai un pas distanţă de un nou titlu naţional, al treilea consecutiv, după ce s-au impus în partida cu CSA Steaua, de la Chiajna la finele unui meci plin de dramatism, decis la aruncările de departajare de la 7 metri.

Dinamo conduce Steaua cu 1-0, iar Sala din Ştefan cel Mare se anunţă arhiplină la meciul al doilea din finala Ligii Naţionale la handbal, dintre cele două echipe rivale.

„Îi invit la meci, să fie în număr cât mai mare, să ne încurajeze, să ne împingă spre un nou titlu de campioană.

Trebuie să luam în calcul totul. Aşa cum s-a încheiat primul meci, aşa se poate încheia şi meciul 2. Noi exersăm loviturile de la şapte metri tot timpul, mai ales acum, de când am intrat în play-off”, a declarat antrenorul lui „dulăilor”, Constantin Ştefan.

Team-managerul echipei Dinamo, Ovidiu Semen este convins că Sala ”Dinamo” va fi plină la meciul de titlu cu Steaua, mai ales că este programat într-un cuplaj în incinta complexului sportiv cu meciul de fotbal Dinamo – FC Voluntari (ora 20:45).Oficialul echipei estimând că vor rămâne şi oameni pe afară.

”Suntem favoriţi din punctul meu de vedere, rezultatul primului meci este în favoarea noastră şi nu vrem să scăpăm ocazia, cu o sală arhiplină, să învingem Steaua. Vorba lui Stavrositu, e foarte simplu, îi batem şi gata! Umplem sala de oameni şi sper eu poarta lui Steaua de goluri.

Dacă Steaua se teme că extremele vor fi scuipate, noi ce să mai spunem când Stavrositu a scuipat banca noastră în partida de la Chiajna, el din teren. E greu de anticipat ce va fi mâine în sală, dar vom lua măsuri de siguranţă. Ştiu că va fi o sală arhiplină alb-roşie.

hashastravel.ro

Eu spun că Dinamo este pregătită să joace în Liga Campionilor şi în sezonul următor. Am făcut şi o strategie de transferuri pe care nu lo putem dezvălui acum. Cu noii transferaţi la echipă, vom avea o evoluţie mult mai bună decât am avut anul acesta în Liga Campionilor”, a declarat Ovidiu Semen, team-managerul echipei Dinamo.

În cazul în care Steaua va câştiga al doilea meci, titlul se va decide după a treia partidă, care va avea loc la Chiajna.

  • Dinamo este campioana ultimilor 2 ani în România, de fiecare dată titlul fiind câştigat în faşa echipei CSM Bucureşti, cu 2-1, respectiv 2-0 la ”general”.
Reclame