Contre între Cornel Dinu și Adrian Mutu | „Vorbeşte de multe ori gura fără cap”

Adrian Mutu şi Cornel Dinu sunt în relaţii reci, iar înaintea meciului dintre Dinamo şi FC Voluntari, „Mister”, fostul antrenor al lui Mutu în „Ştefan cel Mare”, l-a atacat pe actualul tehnician al trupei ilfovene.

„Avem nevoie de antrenori care provin din mari jucători. Nu toţi reuşesc. Mutu are o experienţă incontestabilă, dar a preluat o echipă din mers, ceea ce nu e uşor. Îmi permit să îi dau un sfat: când vorbeşti, întâi spui ce vrei şi laşi asistenţa să zâmbească, nu începi tu să zâmbeşti. Arăţi nesiguranţă şi lipsă de seriozitate.

Îi doresc succes, indiferent de felul lui de a fi faţă de mine în ultimul timp, vorbeşte de multe ori gura fără cap. El e totuşi un tip inteligent, nu a fost aiurea prin lume. Dar mahalaua e mai puternică decât universitatea. Aş vrea să îl văd un antrenor bun, dar depinde numai de el. Avem nevoie de foste stele care să devină antrenori şi să ridice fotbalul nostru”, a spus Dinu, în cadrul unei emisiuni sportive.

Răspunsul fostului internațional nu s-a lăsat întârziat.

watchshop.ro

„Lui Dinu nu am ce să îi spun. Cât timp critica lui e pozitivă este ok, dar dacă crede că mă jigneşte prin aceste afirmaţii nu se întâmplă asta, pentru că nu pun la suflet”, a spus antrenorul Voluntariului, în timpul conferinţei organizate înaintea meciului cu Dinamo.

În urmă cu două săptămâni, Cornel Dinu i-a desfiinţat pe Adi Mutu şi Nicolae Dică. „Mister” i-a criticat pentru faptul că nu au licenţe şi că antrenează astfel în Liga 1. Sfatul lui Dinu a fost ca cei doi să se lase cât mai au timp.

Cornel Dinu și Adrian Mutu au avut primele contre la finalul lui 2017, atunci când fostul atacant l-a susţinut public pe Răzvan Burleanu înainte de alegerile FRF.

Reclame