Handbal | Campioana se va decide în meci decisiv!

Steaua s-a impus cu 26-27 pe terenul lui Dinamo şi câştigătoarea titlului în Liga Naţională de handbal masculin se va decide în meciul trei, în 30 mai, la Chiajna. Partida din Sala Dinamo a fost una de coşmar pentru gazde. Doi dintre handbaliştii ”câinilor” au avut nevoie de intervenţia rapidă a medicilor.

Derby-ul dintre Dinamo și Steaua, din al doilea meci al finalei Ligii Naționale, a avut parte și de două momente pline de tensiune. La mijlocul primei reprize, Sajad Ezteki şi-a fracturat o coastă şi nu a mai putut continua partida. În drumul spre vestiare, handbalistul iranian nu s-a mai putut ţine pe picioare din cauza durerii şi a avut nevoie de intervenţia mai multor persoane. A fost transportat de urgenţă la spital.

Mai mult, imediat după finalul partidei, dinamoviştii au avut emoţii mari cu un alt jucător. Portarului iranian Saied Heidarirad i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit pe teren, având nevoie de intervenţia promptă a medicilor pentru a-şi reveni.

Sala ”Dinamo” a fost colorată în alb şi roşu, cu speranţa că la sfârşitul acestei zile va fi sărbătorit titlul în Ştefan cel Mare, al treilea consecutiv în handbalul masculin, după succesul de săptămâna trecută cu 27-25 pe terenul Stelei, în primul meci al finalei. Însă nu a fost așa, iar finala se va juca la Chiajna, sala unde rivalii din Ghencea își organizează partidele de pe teren propriu.

Pentru dinamoviști au marcat: Descat 9, Gavriloaia 6, Komogorov 5, S. Esteki 2, Gayduchenko 1, Şandru 1, A. Esteki 1, Mocanu 1.