VIDEO | Voluntariul lui Mutu, trimis la retrogradare de copiii lui Bratu

Dinamo a câștigat partida cu FC Voluntari, scor 2-0, în ciuda faptului că Florin Bratu a aliniat un prim „11” experimental, în care a folosit mai mulți tineri.

Cel care a început sezonul ca director general la Dinamo, a venit în Ștefan cel Mare din postura de rival, pentru prima dată în cariera de antrenor. Echipa sa, avea nevoie disperată de victorie în acest meci pentru a scăpa de locul de baraj. Însă FC Voluntari se afundă şi mai rău spre Liga 2, rămânâd pe locul de baraj, cu emoţii mari în ceea ce priveşte rămânerea în primul eşalon.

Dinamo a deschis scorul în minutul 14, când Daniel Popa a pătruns în careu și a tras la colțul lung, fără nicio șansă pentru Mihai Mincă. Înaintea acestui gol ilfovenii au avut cea mai mare ocazie a lor, Marinescu șutând în bară de la 18 metri.

S-a făcut 2-0 cu 15 minute înainte de final, când Ricardo Grigore a reluat cu capul din mijlocul careului, iar experimentatul Mincă a ieșit aiurea și nu a mai putut opri mingea.

watchshop.ro

După acest rezultat, Dinamo e în continuare lider în play-out, cu 50 de puncte, în timp ce FC Voluntari se află pe locul de baraj, 6, cu 25 de puncte, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Reclame