Florin Bratu a comentat duelul câștigat în faţa lui Mutu: „Băieţii ăştia au fost campioni la U19. I-am pregătit eu”

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul cu Voluntari şi ţine trupa lui Mutu pe loc de baraj. Popa şi Grigore au semnat golurile dinamoviştilor, care ajung astfel la a 10-a victorie din playout.

Florin Bratu a trimis o echipă experimentală pe teren împotriva echipei antrenate de Adrian Mutu. Ilfovenii aveau nevoie disperată de victorie în Ştefan cel Mare, pentru a scăpa de locul de baraj. Voluntariul a pierdut însă clar duelul cu Dinamo.

hashastravel.ro

„Le-am spus înaintea meciului că indiferent de cine va fi adversarul să aibă capacitatea să facă față unui astfel de meci. Baieții aștia au fost campioni la U19 , i-am pregatit eu, și nu am avut emoții atunci când am decis să-i bag în echipă.

Nu mă așteptam la acest parcurs în play-out. Eu am vrut să-i văd pe mai mulți jucători și să mă decid pentru sezonul viitor. Dar ei au răspuns foarte bine la toate solicitarile și consider că ne putem baza pe ei și în sezonul următor.

Ricardo Grigore este un jucător care îmi place, are un fizic cum rar am văzut, are piciorul stâng de bază și mă bucur că face față. Îi mai trebuie puțină forță, puțină răutate, dar e bine că are încredere”, avdeclarat Florin Bratu la finalul partidei.

Tehnicianul „câinilor” a explicat absenţa lui Sergiu Hanca, din lot.

„Hanca a fost învoit, nu am nimic cu el, dar am avut o discuție cu el. Urmează două meciuri în care voi reveni la jucătorii cu experiență care nu au jucat azi sau în etapa trecută”, a mai spus Bratu.

Dinamo a adunat 10 victorii în cele 12 etape disputate în play-out şi conduce autoritar competiţia. De reţinut e şi faptul că formaţia din Stefan cel Mare a ajuns şi la patru meciuri consecutive fără gol primit.

Reclame