VIDEO | Ricardo Grigore explică gestul de la primul lui gol la Dinamo: „Au încercat să-mi pună piedică”

Ricardo Grigore a înscris primul său gol în Liga 1 în victoria lui Dinamo cu Voluntari, scor 2-0, și a ținut să se bucure într-un mod inedit. A dus degetul la gură, semn ca dorea să închidă gura cuiva, explicând după meci de ce a ales să facă asta.

„Mulțumesc familiei și în special prietenei mele. Mă bucur că am marcat. Sper să nu dezamăgesc și să arăt în continuare că merit să joc pentru prima echipă.

Sunt mulți oameni care au încercat să-mi pună piedică în drumul meu de a ajunge fotbalist și lor le-am făcut acel semn de după gol.

watchshop.ro

Sper s-o țin tot așa și să nu dezamăgesc. Voi merge la juniori să joc în finala Cupei României U19, dar vreau să demonstrez și acolo că pot face diferența. Abia aștept meciul cu FCSB, sperăm să le dăm o lecție bună. N-am pierdut nicio finală împotriva lor și sper sa nu pierdem nici de această dată.

Normal că jucătorii cu experiență ne susțin și ne încurajează, știu cum este să fii tânăr într-o echipă de seniori”, a spus fundașul de 18 ani al lui Dinamo, Ricardo Grigore.

  • Dinamo a adunat 10 victorii în cele 12 etape disputate în play-out şi conduce autoritar competiţia. De notat e şi faptul că echipa lui Bratu a ajuns şi la patru meciuri consecutive fără gol primit.
Reclame