Dan Nistor, campionul din Ștefan cel Mare | „De la CFR nu a venit niciun tricou. Asta e viaţa, învăţăm din greşeli”

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a jucat în prima parte a acestui sezon al Ligii 1 la CFR, bifând 17 partide în campionat şi cinci pase de gol.

Câștigătoare Ligi I, l-a dezamagit pe Nistor, ardelenii nu i-au dat niciun semn după câştigarea campionatului şi a ţinut să le transmită un mesaj.

„Cred că am jucat 21 de meciuri la CFR Cluj, nu mai ştiu câte puncte aveam, dar cred că am pus umărul şi eu pentru acel titlu.

Am plecat când echipa era pe primul loc. Nu a venit niciun tricou, niciun telefon nimic. Meritam şi eu o mânecă de la tricoul de campion, dar dacă nu s-a putut, asta este. Asta e viaţa, învăţăm din greşeli. Oricum, îi felicit”, a spus Nistor, la finalul meciului cu Voluntari.

Dan Nistor a revenit în „Ştefan cel Mare” la începutul anului, de la CFR Cluj. S-a impus rapid ca titular şi a fost aproape în fiecare partidă cel mai bun om al lui Dinamo indiferent dacă „câinii” au câştigat sau pierdut. În plus, mijlocaşul este apreciat enorm de suporteri, în special pentru faptul că luptă până la epuizare pentru fiecare minge.

Căpitanul lui Dinamo a vorbit şi despre meciul cu Voluntari, câştigat de roş-albi cu 2-0. „Sper ca tinerii să înveţe ceva de la mine. Mă bucur că vin din urmă asemenea băieţi şi că arătăm aşa bine. La anul trebuie să fim în play-off. Eu zic că vom arăta foarte bine”.

Dan Nistor a ajuns la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu a vorbit cu antrenorul din acea perioada, Cosmin Contra şi au convenit un schimb de jucători: Dan Nistor la CFR, brazilianul Filipe Nascimento la Dinamo.

Reclame