Zi neagră pentru Dinamo/ Declarație cutremurătoare/ Ovidiu Semen: „După meci, când l-am văzut jos pe Saeid şi nu respira, mi-au venit în gând toate imaginile cu Hîldan, Marian (Cozma), Ekeng. Mi-am zis că nu se poate să pățim așa ceva!”

După ce au pierdut al doilea meci din Finala Ligii Naționale de handbal masculin, contra celor de la CSA Steaua, cu scorul de 26-27, evenimentele neplăcute parca s-au ținut lanț de Dinamoviști.

bestkids.ro

În prima repriză, Sajad Esteki s-a accidentat grav, acesta a fost dus la spital imediat după accident, acuzând dureri la nivelul coastelor, iar din surse sigure, acesta ar avea o fractura costală și necesită o intervenție chirurgicală.

În a doua repriză, Alireza Mousavi a primit un cartonaș roșu, neputând să își mai ajute echipa, iar Allahkaram Esteki a jucat într-un picior finalul de joc, fiind accidentat! Dinamo a acuzat faptul că i s-a anulat un gol perfect valabil la scorul de 25-25.

Sub privirile sutelor de suporteri Dinamoviști, care sperau ca favoriții lor să încheie finala miercuri și să câștige al treilea titlu de campioni, Hugo Descat, cel mai bun marcator al meciului, le-a dat mari speranțe, având ocazia de a egala în ultimele secunde, dar aruncarea lui a lovit bara porții steliste, astfel că Dinamo – Steaua s-a terminat cu scorul 26-27, iar situația la general este 1-1, după primele două meciuri ale finalei.

Finala partidei a fost cea mai dramatică pentru aceștia, tensiunea a atins însă cote alarmante după joc, după ce alţi doi handbalişti de la Dinamo, Saeid Heidaridad şi Vadim Gayduchenko, s-au simţit rău. Primul s-a prăbuşit la pământ după ce nu a mai putut să respire, fiind resuscitat de medici. După ce lucrurile au revenit în control, portarul iranian a fost transportat la spital, unde se regăseşte şi în momentul de faţă, fiind însă în afara oricărui pericol.

”După meci, când l-am văzut jos pe Saeid şi nu respira, mi-au venit în gând toate imaginile cu Hîldan, Marian (Cozma), Ekeng. Mi-am zis că nu se poate să pățim așa ceva! Saeid nu a mai putut să respire, el are o problemă la sinusuri şi la amigdale, s-au inflamat foarte rău şi s-au blocat căile respiratorii. Doctorul nostru a fost pe fază şi colegul lui de la naţionala Iranului, Mohsen Babasafari a venit, l-a ridicat, l-a întors într-o parte. Domnii de la ambulanţă au venit la rândul lor imediat, au putut să-l resusciteze şi să-şi revină. Acum este bine, aşteptăm şi ultimele rezultate ale analizelor, să vedem când poate să reînceapă antrenamentele”, a declarat managerul Dinamoviștilor, Ovidiu Semen.

Meciul decisiv dintre Dinamo și Steaua, se va disputa miercuri, de la ora 18:00, la sala din Chiajna.

Reclame