Adrian Mutu îl contestă pe Claudiu Niculescu: „Am făcut dublul punctelor pe care le-a făcut Niculescu” | Replica lui „Claugol” a venit imediat: „El nu e la concurs cu mine, cu Chiajna are treabă”

Adrian Mutu (39 de ani), antrenorul Voluntariului, a fost resemnat la finalul înfrângerii cu Dinamo, 2-0 în Ştefan cel Mare.

În condiţiile în care Voluntari riscă să cadă pe loc direct retrogradabil cu doar două runde înainte de final. Cu 25 de puncte, ilfovenii ocupă în acest moment locul 6 în play-out, care trimite în barajul de menţinere/promovare în Liga 1.

Mutu, s-a prezentat la conferința de presă și a trimis săgeţi fostului antrenor al lui FC Voluntari, Claudiu Niculescu.

„Mă deranjează când se spune că Mutu a fost bătut de Bratu cu copiii, pentru că la ultimul meci dintre Dinamo şi Voluntari tot copiii ăştia au fost şi au luat 4, nu!? Nu ştiu dacă devine un meci între mine şi presă, că eu doar îi antrenez pe băieţi. Nu știu de ce trebuie s-o luam atât de personal”, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă.

„Briliantul” spune că nu se teme de retrogradare şi nici că un asemenea deznodământ ar reprezenta o pată pentru CV-ul său.

„Eu ştiam la ce mă bag. Dacă ziceam aoleu, mi-e frică să nu retrogradez, ca să nu am o pată pe CV, credeţi că mai veneam? Eu nu gândesc aşa, că nu mă uit la frumuseţea CV-ului meu în momentul de faţă, ci vreau să încep cariera de antrenor pentru că am timp să-l îmbunătăţesc. Sunt momente grele, care călesc orice antrenor şi eu cred că toţi antrenorii au început de jos şi numai dacă treci prin astfel de momente ştii cum să le gestionezi.

Cum să se întâmple aşa ceva!? (n.r. Dinamo să cedeze meciul) Eu ştiam, pentru că v-am spus şi la conferinţă că nu se pune problema de aşa ceva. Despre ce vorbim? Nu înţeleg. Dacă patronii au o relaţie apropiată, e problema lor. Treaba lor, dar se joacă pe teren după cum vedeţi”, a mai declarat Mutu.

Replica din partea lui „Claugol” a venit imediat: „Ce să zic? Mi-e greu să vorbesc. Dacă el consideră că trebuie să se ia de mine, asta e. El nu e la concurs cu mine, cu Chiajna are treabă. Cu toate astea, am încredere în el şi ştie fotbalul, e clar că știe fotbal. Sper să salveze Voluntariul. Unii antrenori se simt pregătiţi să debuteze.

Eu aş prefera să ne spunem faţă în faţă dacă e ceva de zis. Aşa mi se pare colegial. Ne cunoaştem de atâţia ani. Nu am nicio problemă cu el”.

Cu Niculescu la timonă, FC Voluntari a obținut în play-out patru puncte, victorie cu ACS Poli (1-0) și remiza cu Sepsi OSK (2-2), in 5 partide disputate, după care a fost înlocuit cu Mutu. Sub comanda „Briliantului”, FC Voluntari a disputat șapte partide și a obținut șapte puncte, victorie la Chiajna (1-0), la Timișoara (3-2) și remiză la Botoșani (1-1).

Un gând despre &8222;Adrian Mutu îl contestă pe Claudiu Niculescu: „Am făcut dublul punctelor pe care le-a făcut Niculescu” | Replica lui „Claugol” a venit imediat: „El nu e la concurs cu mine, cu Chiajna are treabă”&8221;

  1. Celebrul Mutu a greșit cînd ia făcut felul lui Niculescu ,el trebuia să se înhame la un club serios cu pretenții la promovare ,lua echipa de la începutul sezonului o promova și altfel stăteau treburile și cu CV-UL lui și Niculescu lăsat să-și ducă crucea pină la capăt

Lasă un răspuns