Conferinţã de presă | „New Dinamo”, mai aproape ca niciodată de proiectul ideal: „Avem tineri care au crescut în spiritul dinamovist”

Dinamo a câștigat în fața lui FC Voluntari în etapa a 12-a a play-out-ului Ligii 1 și își păstrează parcursul excelent sub comanda lui Florin Bratu, cu 10 victorii în aceste 12 partide jucate după încheierea sezonului regulat.

bestkids.ro

Pentru Dinamo urmează meciul cu Timişoara, luni, de la ora 20:45, partidă ce se va desfășura pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

„Ne aşteaptă un meci cu un adversar periculos, care are mare nevoie de puncte. Este puţin greu în această perioadă, se apropie vacanţa, dar ei au înţeles că lucrul acesta trebuie dus până la sfârşit. Avem tineri talentaţi, avem tineri care au crescut în spiritul dinamovist”, a declarat Florin Bratu astăzi într-o conferinta de presa.

Antrenorului „câinilor” i-a reușit în partida cu FC Voluntari experimentul cu tinerii și a stabilit deja o strategie pentru sezonul viitor, inclusiv în privința transferurilor.

”În mare mi-am făcut strategia pentru sezonul viitor, vor fi şi jucători tineri, veţi vedea şi transferuri, dar şi jucători pe care m-am bazat de când am venit, eu zic că o să facem o echipă competitivă, o echipă cu foame de rezultate, o echipă harnică, asta îmi doresc. Trebuie să ne luptăm, nu avem încotro, o să facem tot posibilul ca să facem lucruri foarte interesante şi să surprindem sezonul viitor.

Nu m-am bazat doar pe tineri. Am făcut un mixt între jucătorii cu experienţă şi cei tineri, care a ieşit. De ce? Pentru că eu am avut foarte mare încredere şi în jucătorii tineri, au fost campioni naţionali cu mine la Under19 în sezonul trecut, le ştiu capacitatea, potenţialul, şi nu am ezitat nicio clipă sai-i arunc în luptă.

evomag.ro

Au calitate fotbalistică, au trait şi au crescut într-un spirit dinamovist aici în curte şi aveau toate premisele ca ei să poată profita de şansa pe care au avut-o”, a mai spus Bratu.

„Când m-am întors la Dinamo, chiar nu mă aştept să marchez, însă, Dumnezeu m-a ajutat şi am reuşit să marchez şapte goluri. Sper acum ca, în sezonul următor, să demonstrez că merit să port tricoul lui Dinamo şi să ies golgheter. De altfel, sper să câştigăm titlul. Îmi doresc foarte mult să cuceresc un campionat cu Dinamo”, a declarat Daniel Popa, în conferința de presă premergătoare partidei de luni seară.

Reclame