Jaime Penedo şi Georgios Katsikas s-au înțeles cu Dinamo | Când vor semna prelungirile contractuale

Panamezul Jaime Penedo, portarul lui Dinamo, este singurul jucător din Liga 1 care va participa la Campionatul Mondial din Rusia.

evomag.ro

Contractul goalkeeper-ului din “Ştefan cel Mare” se va încheia la finalul lunii iunie, dar Ionuţ Negoiţă şi Florin Bratu îşi doresc ca acesta să rămână în continuare în Liga 1.

Astfel, înainte să ajungă în Panama ca să se alăture lotului pentru Mondialul din Rusia, Jaime Penedo (36 de ani),
a primit o ofertă pentru prelungirea înţelegerii, pe care a acceptat-o. Gruparea din „Ştefan cel Mare” l-a convins şi pe Georgios Katsikas să rămână sub comanda lui Florin Bratu. Acesta fiind cel de-al doilea jucător pe care tehnicianul vrea să-l păstreze la Dinamo.

Dinamo Bucureşti i-a propus lui Georgios Katsikas să semneze o prelungire a contractului pe încă un sezon, iar salariul lunar pe care îl va încasa grecul o să fie de 9.000 de euro, plus bonusuri.

Oficialii „câinilor”, pentru a-i arăta cât de mult doresc să îl păstreze, îi oferă lui Penedo un salariu lunar de 8.000 de euro, bonusuri, plus aproximativ 20.000 de euro din banii primiţi de la FIFA, pentru disputarea meciurilor din Rusia.

Cei doi vor semna noile contracte marţi, după meciul de la Timişoara, cu ACS Poli. Sunt aşteptaţi la birouri după antrenamentul de refacere, iar înţelegerile vor fi valabile pe un an.

Astfel, cei doi se încadrează în ideea de buget fixată de Negoiţă pentru stagiunea viitoare: salariile totale lunare de la Dinamo nu vor depăşi 100.000 de euro.

  • 31 de partide a strâns Penedo în actuala ediție pentru „câini”. În 12 întâlniri n-a încasat gol.
  • 130 de selecții are panamezul pentru prima sa reprezentativă.
  • De partea cealaltă, Katsikas, jucătorul cotat la 600.000 de euro, a marcat 3 goluri în cele 25 de meciuri pe care şi le-a trecut în cont în această stagiune.
Reclame