Adio, Dinamo! Mesajul lui Adam Nemec: „E timpul să-mi iau rămas bun”

Internaționalul slovac de 32 de ani, Adam Nemec, şi-a încheie contractul cu Dinamo în această vară, după ce acesta nu şi-a prelungit contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare.

Astfel, este foarte posibil ca Nemec să aleagă o grupare din străinătate, MSK Zilina şi o formaţie din Turcia ar fi în discuţii cu atacantul de 32 de ani, care devine în scurt timp liber de contract. La despărţirea de Dinamo Bucureşti, slovacul a postat un mesaj emoţionant de la revedere în care le mulţumeşte tuturor celor cu care a colaborat în “haită”.

„E timpul să-mi iau rămas bun. Mulţumesc pentru sprijin, publicul a fost fantastic, cel mai bun din România, fără nici o îndoială! Respect. Mi-aş fi dorit să fi marcat mai mult, dar mereu am încercat să dau tot ce am mai bun.

Am câștigat un mic trofeu, așadar vă doresc mai multe trofee să caştigaţi şi mult noroc în viitor!”, a scris Adam Nemec, pe o reţea de socializare.

Adam Nemec a ajuns la Dinamo în septembrie 2016, iar de atunci a jucat în 50 de meciuri oficiale pentru „câinii roșii”, marcând de 18 ori.

  • Nemec a dat 6 goluri la Dinamo în acest sezon de Liga 1, în 28 de meciuri jucate.
  • 1.000.000 € este cota lui Adam Nemec, potrivit transfermarkt.de.
Reclame