Astra Giurgiu se desparte de Gigi Mulţescu | ”Nu mai sunt antrenorul echipei!”

Gheorghe Mulţescu nu va mai antrena formaţia Astra Giurgiu din sezonul viitor.

evomag.ro

Anunţul a fost făcut chiar de experimetnatul tehnician, în direct la o emisiune televizată: „Nu mai sunt antrenorul Astrei! Am obosit”, a transmis fostul jucător emblematic a lui Dinamo, la finalul unui sezon în care a condus-o pe fosta campioană a României în doar opt meciuri.

Tehnicianul în vârstă de 66 ani a jucat în „Ştefan cel Mare” în perioada 1979 – 1985, câştigând trei titluri şi două Cupe. A şi antrenat trupa roş-albă în trei perioade, în 1990 – 1991, în 2008, şi-n 2013. Până acum nu a reuşit să câştige vreun trofeu ca antrenor.

Gigi Mulţescu a preluat-o pe Astra la începutul lunii aprilie, atunci când l-a înlocuit pe Edward Iordănescu. El fiind la al treilea mandat, după cele din 2001-2002 şi 2012. Mulţescu avea contract cu giurgiuvenii până la sfârsitul acestui sezon şi nu şi-a prelungit înţelegerea cu echipa patronată de Ioan Niculae, cu care a încheiat campionatul pe locul 5 în play-off, cu 33 de puncte.

”Nu mai sunt antrenorul Astrei, pentru că mi s-a încheiat contractul! Acum, aștept să discutăm. A fost deja o discuție, mi s-a spus că nu e patronul în țară și că trebuie să mai așteptăm. Am vorbit cu domnul Bucuru, care mi-a spus că nu are nimic concret pentru sezonul viitor, legat de buget și alte cheltuieli. Am vorbit și cu Dani Coman, care mi-a spus că trebuie să stea, al rându-i, de vorbă cu domnul Niculae luni, după care vom vedea ce se va decide.

watchshop.ro

E clar că sunt probleme financiare la Astra, probleme care te pot împiedica să derulezi un proiect, cu tot ce ține de fondul de salarii, de deplasări și de viața unei echipe”, a spus Mulțescu.

  • De-a lungul carierei, tehnicianul a mai pregătit, formaţiile: Dinamo, Poli Timişoara, FC Vaslui, Sportul Studenţesc şi CS Universitatea Craiova.
Reclame