Daniel Popa: „Sper să demonstrez că merit să port tricoul lui Dinamo”

Daniel Popa și Alin Dudea au vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre următorul meci în Liga 1 (play-out, etapa 13), dintre, ACS Poli Timișoara și Dinamo București, programat luni, 28 mai (ora 20:45), pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Visul lui Dani Popa este să fie golgheterul lui Dinamo în sezonul următor şi să ia titlul de cel mai bun marcator din Liga 1.

„Sunt bucuros că am reuşit să ajut echipa, că am reuşit să marchez, sper să continui aşa şi în aceste două etape şi de la anul să fac un sezon mult mai bun. Sincer, când m-am întors la Dinamo nu mă aşteptam să marchez, dar Dumnezeu m-a ajutat şi am reuşit să înscriu şapte goluri în acest an. Sper să joc cât mai mult şi sezonul viitor, să demonstrez că merit să port tricoul lui Dinamo şi, de ce nu, să ajung golgeter, îmi doresc acest lucru. Anul viitor trebuie să arătăm că avem valoare. Mister ne motivează foarte bine, cum am jucat în partidele trecute, cu o motivaţie foarte bună, aşa o să jucăm şi ultimele două etape.

Avem un obiectiv să câştigăm cât mai multe meciuri. Avem altă atitudine, am fost puţin dezamăgiţi la început că am intrat în play-out şi nu am mai avut altceva de făcut decât să obţinem cât mai multe victorii şi să jucăm cât mai bine. Pe mine nu m-au afectat schimbările de antrenor, conducerea judecă mai bine ce s-a întâmplat în trecut aici şi cred că s-a făcut o schimbare foarte bună cu aducerea lui Mister. Eu sper să câştigăm campionatul la anul, îmi doresc asta, să câştig un campionat cu Dinamo”, a declarat Daniel Popa la conferința de presă organizată în cantonamentul de la Săftica:

Fundașul lui Dinamo, Alin Dudea a declarat în această dimineață, într-o conferință de presă înaintea deplasării la Timișoara pentru meciul cu ACS Poli, că aducerea lui Florin Bratu pe banca tehnică a “câinilor” a fost o mişcare foarte bună.

„Am avut un parcurs bun, zece victorii din 12 meciuri. Mister a venit cu energie pozitivă la echipă, cu o determinare şi o ambiţie să câştigăm fiecare meci şi cred că s-a văzut asta, jucăm fiecare meci la victorie. E o diferenţă faţă de play-off, dar nu atât de mare, pentru că şi aici sunt echipe care vor să facă puncte pentru a evita retrogradarea şi e normal să joace şi ei la victorie. Cu incă două, trei întăriri, cu jucători cu experienţă pe lângă noi, cei tineri, sperăm să facem o figură frumoasă la anul. Ne vom concentra la ultimele două partide pentru că Mister nu ne lasă să ne relaxăm.

S-a văzut şi la 4-0 cât de exigent este şi nu cred că o să avem timp de relaxare şi o să jucăm la maximum aceste două meciuri. Ne spune tot timpul că trebuie să câştigăm fiecare meci, pentru că noi avem ceva de demonstrat, că am ratat play-off-ul şi să facem diferenţa în play-out. Mister a venit cu această răutate şi energie pozitivă şi ne-a ajutat să trecem peste acel moment. Să nu uităm că în campionatul regulat, Timişoara ne-a patru puncte şi avem o revanşă de luat”, a spus Alin Dudea.

Reclame