VIDEO | Dinamoviștii, fericiţi după victoria din finala cu FCSB: „Vrem trofee și cu prima echipă!”

Echipa U19 a lui Dinamo, pregătită de Laurențiu Diniţă, a câștigat în această după-amiază Cupa României la juniori după o finală absolut dramatică împotriva lui FCSB, tranșată la penalty-uri pe Arena Națională.

watchshop.ro

La scorul de 1-0 pentru FCSB, în minutul 59, Ricardo Grigore l-a servit ideal pe Robert Moldoveanu care l-a învins pe Ducan cu un şut în diagonală. Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore au vorbit la finalul meciului despre importanța victoriei și planurile pe care le au în perioada următoare.

„Mă simt foarte fericit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-a dat putere să câștigăm acest meci. Ambele echipe au executat bine la penalty-uri, dar noi am câștigat. Mulțumim și suporterilor care au venit la meci. Le mulțumesc și colegilor. Ne așteaptă o finală importantă cu Viitorul, sper să ne mobilizăm foarte bine și să câștigăm. Va fi un alt meci important, ne-am califica în Youth League, ne dorim mult acest lucru. A fost prima oară când joc pe Arena Națională. Sper ca data viitoare să jucăm cu stadionul arhiplin”, a declarat Ricardo Grigore.

Trofeul a fost înmânat căpitanului dinamoviștilor, Ricardo Grigore de către președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„E cea mai frumoasă seară din viața mea! Le mulțumesc colegilor mei că am câștigat acest trofeu. Sper să câștigăm și la echipa mare un trofeu și sper că cei de acolo sunt mândri de noi. La final, cei mai buni au câștigat. E un moment frumos pentru mine, e superb să câștigi în fața rivalei, duelul cu FCSB e cel mai imporant meci al nostru.

A fost un moment foarte frumos când am marcat, nici nu știam să bucur. Nu ne bucurăm pe deplin, ne așteaptă finala cu Viitorul din campionat. Ne-am propus eventul. Antrenorul Laurențiu Diniță ne-a pus un videoclip emoționant cu fazele reușite de noi în campionat, asta ne-a mobilizat. Sper ca noi să fim New Dinamo”, a declarat și Robert Moldoveanu.

  • Dinamo va juca și finala campionatului Ligii Elitelor U19, cu Viitorul.
Reclame