Vezi declarațiile Dinamoviștilor în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”, după ce au câștigat Cupa României U19!

Dinamo se poate lăuda și la capitolul „Tineri de valoare”, ceea ce ne face încrezători în luptele pentru viitor.

evomag.ro

Talenetații jucători, nu se mulțumesc doar cu trofeul din Finala Cupei României și ne promit și trofeul campionatului.

Imediat după ce au câștigat contra celor de la FCSB U19, juniorii au spus că își doresc să câștige trofee și cu echipa mare a lui Dinamo, chiar împotriva rivalei de moarte, așa cum s-a întâmplat și astăzi.

Mai jos aveți declarațiile jucătorilor de bază ai echipei din Ștefan Cel Mare, în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”.

Alin Lazăr: „A fost un meci echilibrat, dar am fost motivați în plus de prezența familiilor și a suporterilor care ne-au încurajat pe toată durata partidei! Am muncit tot anul pentru aceste momente și mă bucur că am reușit să câștigăm trofeul si asteptam cu nerabdare finala campioantului. Sunt fericit că mi-am putut ajuta echipa să aducem Cupa în Stefan Cel Mare.”

Ricardo Grigore: ” Mă simt foarte fericit, mă bucur că am câștigat și sperăm să facem eventul anul acesta pentru că ne obligă statutul!Trebuie să rămânem pe aceeași linie și să câștigăm și următorul trofeu! Mă bucur că suntem un grup unit și sperăm să jucăm cât mai mulți din această generație in liga 1!”

Liviu Gheorghe: ” A fost o partidă grea, solicitantă și suntem bucuroși pentru victorie și pentru încă o finală câștigată. Ne bucurăm azi iar de mâine ne gândim doar la meciu cu Vitorul din finala campionatului! Sper să îl câștigam și să facem eventul!”

Alin Demici: ” Sunt foarte bucuros pentru că am reușit să câștigăm! A fost un meci extrem de greu, ne așteptam ca cei de la Fcsb să ne pună destul de multe probleme ceea ce s-a și întâmplat. Ne continuăm traseul, mai avem o finală pe care sperăm să o câștigăm!”

Ionuț Gheorghe: „Am fost foarte frumos, un sentiment unic să joci o finală pe cel mai mare stadion al țării! Suntem fericiți că am câștigat și acum sper să câștigăm și finala ligii elitelor, să facem eventul. A fost o finală grea, dar e bine că noi am ieșit câștigători! Acum ne pregătim de o noua finală! Le mulțumim tuturor suporterilor care ne-au susținut și celor de la Sibiu, și sper să ne susțină și la următoarea finală!”

Rafael Vasile: ” A fost o partidă grea, care ne-a chinuit puțin, dar echipa cea mai bună a câștigat și suntem fericiți că am putut să trecem pe listă și Cupa României!”

  • Finala Ligii Elitelor U19 dintre Viitorul Constanța și Dinamo, va avea loc pe data de 3 Iunie, de la ora 13:00.

Reclame