Bratu e mulţumit de evoluţia echipei din play-out și anunţă noi transferuri la Dinamo!

Florin Bratu s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia jucătorilor săi la capătul meciului cu ACS Poli Timişoara, câştigat cu 3-1.

evomag.ro

„Bratone” a obţinut a şase victorie consecutivă și a făcut adevărate minuni la clubul din Ştefan cel Mare, mizând pe mulţi tineri, dar etalând un joc foarte spectaculos. Tehnicianul „câinilor” a dezvăluit că în săptămâna viitoare vor mai fi anunţate două transferuri la club, iar cel mai probabil atât Penedo cât şi Katsikas vor continua în „Groapă”.

„Mă bucur că băieţii se gândesc deja la următorul meci. Ne-am format un stil de joc şi vrem să formăm o echipă competitivă pentru anul viitor. Eu am venit în playout, aşa că pentru mine nu e nicio consolare, e o mândrie pentru mine că aceşti jucători au adunat atâtea puncte, au marcat atâtea goluri. Am văzut un Dinamo dinamic, care îmi dă speranţe pentru viitor. Sunt mulţumit 100%. Am reuşit să-i strâng foarte bine şi să creez la fiecare meci un obiectiv. Deian Sorescu a fost primul nostru transfer. Săptămâna vitoare este posibil să semnăm cu alţi doi fotbalişti. Le-am propus prelungirea lui Katsikas şi Penedo. Aşteptăm un răspuns de la ei. Vom mai aduce patru-cinci jucători până la reunirea lotului. Vedem ce se va întâmpla”, a spus Bratu, la finalul jocului.

Florin Bratu a anunţat că obiectivul echipei în ultima etapă este o nouă victorie, în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

“Mă bucur că se gândesc deja la următorul meci. Vreau să câştigăm şi ultima partidă. Ne-am format deja un stil de joc. Am creat o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Eu am venit în play-out şi este o mândrie că aceşti jucători au adunat atâtea puncte şi au marcat atâtea goluri. Totul îmi dă speranţe pentru viitor. Sunt mulţumit 100%. Îi văd pe jucători motivaţi, chiat dacă nu mai avem obiective”, a mai spus Florin Bratu.

Dinamo s-a impus fără emoţii la Timişoara, scor 3-1, astfel că elevii lui Adrian Neaga sunt în proporţie de 90% picaţi în Liga 2. Formaţia de pe Bega are nevoie de un miracol în ultima rundă. ACS Poli va juca la Chiajna, iar FC Voluntari acasă cu Juventus Bucureşti. Ilfovenii au nevoie de un punct pentru a-şi asigura locul de baraj. Chindia Târgovişte este echipa care a terminat pe locul 3 în eşalonul secund şi care se va lupta cu ocupanta locului 6 din playout pentru ultimul bilet care asigură prezenţa în Liga 1.

Reclame