Steliano Filip: ”Mă simt foarte bine acolo!”

Fostul căpitan al lui Dinamo s-a transferat în ianuarie la Hajduk Split, dar la croaţi problemele medicale l-au împiedicat să fie apt 100% și de a evolua în mai multe partide.

Jucătorul de 24 de ani a plecat de la Dinamo pentru suma de 500.000 de euro la Hajduk Split, unde a strâns decât 151 de minute, distribuite în 4 meciuri. Steliano Filip spune că problemele medicale l-au împiedicat în primă fază să joace mai mult. Apoi, echipa era deja formată şi el nu şi-a mai găsit locul.

evomag.ro

”Chiar dacă nu prea am evoluat din cauza problemelor de sănătate, mă simt foarte bine acolo, avem un grup foarte bun şi îmi doresc pe viitor să ajung un jucător de bază. (n.r. întrebat dacă a prins doar 4 meciuri strict din cauza problemelor medicale) Probleme de sănătate, echipa a mers foarte bine, a fost greu să mă schimbe. Însă, cum am spus, îmi doresc să mă întorc acolo mai puternic şi să ajung un jucător de bază.

Colegii m-au primit foarte bine, e un grup foarte bun, jucători tineri de valoare şi acolo campionatul e puternic, să spun aşa, dar, cum am spus îmi doresc să mă întorc acolo cât mai puternic şi să joc”, a declarat Steliano Filip.

Reclame