Florin Bratu, desemnat „ANTRNORUL ETAPEI”! Alţi trei „câini” inclusi în echipa ideală

Folosit tot mai des titular de către Bratu, fundaşul de bandă dreaptă arată că poate fi o soluţie pentru sezonul următor. Sigur în defensivă şi activ pe fază ofensivă, Laurenţiu Corbu (24 de ani ), a fost inclus de Revista LPF, în echipa etapei,

watchshop.ro

Pe lângă Corbu, oficialii Ligii, au decis că Ricardo Grigore, Daniel Popa și Diogo Salomao, merita să fie inclusi.

Ricardo Grigore (19 ani) – Produs 100 % Dinamo Bucureşti, puştiul folosit în acest meci în centrul defensivei a marcat primul său gol în principala competiţie internă din România. Un fotbalist care merită o atenţie deosebită.

Daniel Popa (22 de ani) – Este surpriza plăcută a primăverii în Liga 1! A ajuns la șapte goluri în 2018, fiind unul dintre cei mai buni marcatori în acest an calendaristic.

Diogo Salomao (29 de ani) – A bifat a patra etapă la rând cu gol sau pasă decisivă, ajungând astfeani llă reuşite şi șapte assisturi. Fiind cel mai bun transfer reuşit de dinamovişti în acest sezon.

evomag.ro

Liga profesionistă de fotbal, a decis ca antrenorul din Ștefan cel Mare, Florin Bratu să încununeze echipa ideala.

Florin Bratu (38 de ani) – A impresionat din nou cu primul 11 alcătuit din 10 fotbalişti autohtoni şi cu o medie a celor 14 jucători utilizaţi de doar 22 ani şi 11 luni. Sub bagheta sa, proiectul „New Dinamo” a devenit unul vizibil.

Reclame