VIDEO | Mihaela Buzărnescu e de neoprit la Roland Garros!

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 33 WTA) s-a calificat într-o manieră triumfală în turul III de la Roland Garros.

evomag.ro

Jucătoarea noastră a învins-o fără emoții pe suedeza Rebecca Peterson (22 de ani, 97 WTA), scor 6-1, 6-2, continuând forma solidă din acest an.

Mihaela Buzărnescu: „A fost un meci dificil de la bun început și ea are un joc destul de ofensiv. Știam că va fi greu, că trebuie să fiu în teren de la început cu o tactică bună și cu un joc agresiv și mă bucur că am reușit să-mi fac jocul foarte bine și totul a decurs conform tacticii.

E un meci pe care mă bucur că-l voi putea juca, sper din tot sufletul să evoluez bine, să-mi fac jocul meu și rezultatul se va vedea la final. Mă bucur că voi juca pe o arenă mare și că am ajuns să mă confrunt cu o fată din Top 10″.

La cea mai buna clasare din cariera în ierarhia WTA după prestaţia de la Roland Garros, „Miki” urcă vertiginos în clasamentul WTA.

watchshop.ro

Graţie celor 130 de puncte garantate pentru prezenţa în turul trei la Roland Garros, dinamovista a facut un salt de trei poziţii în ierarhia mondială feminină.

După acest meci în care sportiva legitimată la CS Dinamo, a dominat întreaga partidă, nelăsându-i nici măcar un strop de speranță adversarei sale. Vineri, lucrurile se complică, iar ea se va testa într-o confruntare cu una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii. Probabil pe o arenă mai mare, Dinamovista o va întâlni pe Elina Svitolina, a patra favorită a turneului.

Reclame