FC Dinamo este activă pe piaţa transferurilor. Vezi ce fundaș va venii în „Groapă”

Dinamo este foarte aproape să bifeze al doilea transfer al verii, după timișoreanul Deian Sorescu. Fundașul naţionalei U21, Andrei Radu ultima oară la Aris Limassol.

Jucătorul în vârstă de 21 de ani, a confirmat interesul lui Dinamo, pentru ProSport.

„Da, am ofertă de la Dinamo. Am discutat şi mi-au zis că şi ei mă vor. M-am întâlnit cu Bratu chiar în urmă cu câteva zile şi mi-a zis că mă vrea la Dinamo. Nu ştiu încă, rămâne de văzut. Aştept o ofertă concretă din partea lor, vreau să văd ce condiţii mi se oferă.

Am mai multe oferte. Şi din România, şi din străinătate. Ofertele sunt foarte bune. Eu vreau să joc, vreau să am continuitate şi la naţionala de tineret, am nevoie de minute.

La Aris Limassol jucam meci de meci, asta caut şi acum. Săptămâna viitoare, cel târziu, voi lua o decizie, pentru că vreau să fac pregătirea în totalitate cu noua echipă”, a declarat Andrei Radu, potrivit sursei citate.

Radu a fost în curtea lui Dinamo până în vara lui 2016, când a ajuns în Cipru.

Radu a jucat la echipa secundă a lui Dinamo, iar în Liga 1 are un singur joc pentru Dinamo, în sezonul 2012/2013. Fundașul stânga a debutat atunci în prima ligă în tricoul „câinilor” și a jucat doar 30 de minute.

Reclame