Mutu evită liga secundă, în minutul 89

FC Voluntari, cu Adrian Mutu pe banca tehnică a avut nevoie de un penalty în minutul 89, transformat de veteranul Florin Cernat, pentru a evita o mare ruşine, la doar un an după ce câştiga Cupa şi Supercupa României. Ilfovenii s-au salvat dramatic de la retrogradarea directă, vor juca barajul de menţinere cu Chindia Târgovişte (9 şi 13 iunie), iar egalul cu Juventus, 2-2, l-a consumat teribil pe Adrian Mutu. La finalul celor 90 de minute, „Briliantul” a avut un discurs sincer.

„Sincer, ce trăiesc acum, de aproape două luni, m-a călit vreo doi ani. Am avut curaj şi îmi asum responsabilitatea pentru rezultatul final. Am încredere mare că vom rămâne în prima ligă. Şi pentru un antrenor cu experienţă ar fi fost greu. Sper să fim mult mai atenţi.

watchshop.ro

Presiunea, lipsa de experienţă fac să fie multe greşeli personale. Trebuie să lucreze ei cu ei înşişi. Avem nevoie de mult mai multă responsabilitate”, a spus Mutu la finalul meciului.

  • ACS Poli a retrogradat oficial în eșalonul secund deși a învins-o la Chiajna pe Concordia cu 1-0. Așadar, in liga a 2-a vom avea trei echipe din Timișoara.
Reclame