Dinamo, sancţionată pentru scandări xenofobe, după partida cu Sepsi Sfântul Gheorghe.

Suporteri dinamovisti in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Athletic Bilbao din turul al treilea preliminar al Ligii Europa, disputat pe stadionul Arena Nationala, joi 27 iulie 2017. Stefan Constantin/ SPORT PICTURES

Comisia de disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, sancţionează FC Dinamo cu suma de 5.000 de lei, pentru comportamentul xenofob al suporterilor la partida cu Sepsi Tg. Mureş, din ultima etapă a play-out-ului Ligii I, anunţă site-ul oficial al LPF.

melimeloparis.ro

În cadrul aceleiaşi şedinţe, membrii Comisiei de disciplină au decis sancţionarea jucătorului Veress Zsombor cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 de lei, pentru eliminarea din partida cu Dinamo.

“Eliminare, incidente – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Veress Zsombor (ACS Sepsi) cu suspendare pentru un joc si o penalitate sportivă de 740 lei; În baza art. 82.1 şi 3.b, raportat la art.83.2.c, cu aplicarea art. 54.2 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu o penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în decizia comisiei.

Reclame