Noi transferuri la Dinamo? | Declarații în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”

Dinamo are de gând să se întărească cu trei jucători de la ACS Poli Timișoara, chiar dacă echipa a retrogradat, se pare că în viziunea conducerii dinamoviste, aceștia ar putea ajuta echipa în următorul sezon, în lupta pentru titlul mult așteptat în Ștefan cel Mare.

evomag.ro

Este vorba despre Cătălin Straton (portar), Denis Hăruț (fundaș dreapta), Cosmin Bîrnoi (mijlocaș stânga).

Dacă se va realiza transferul portarului bănățenilor, Cătălin Straton, va avea concurență mare, deoarece Jaime Penedo a mai prelungit contractul cu încă un sezon, la insistențele directorului general al alb-roșilor, Ionel Dănciulescu.

Penedo poate pleca doar dacă cineva achită pentru el suma de 100.000 €.

„Din câte am înteles, sunt ceva discuții pentru a merge acolo, dar pană în acest moment nu am primit nimic oficial din partea lor. Dorința mea în acest moment, la 28 de ani, este să am continuitate. Consider că am demonstrat în poarta celor de la Timișoara că merit să apăr și cred cu tărie că pot apăra oriunde.”, a declarat Cătălin Straton în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”.

Antrenorul principal din Ștefan cel Mare, Florin Bratu, a declarat că își dorește un portat pe care se poate baza oricând și care se poate ridica la nivelul de titular, iar Cătălin Straton poate fi alegerea potrivită.

Acesta spune câ își dorește mai mulți jucători pe care să se poată baza în următorul sezon.

„Îmi doresc un atacant, un fundaș stânga, un fundaș dreapta și poate un jucător la mijlocul terenului. Mi-aș dori să am doi jucători pe fiecare post.”, a declarat Florin Bratu.

Un alt jucător dorit de antrenorul câinilor este Andrei Radu. Talentatul jucător a crescut în curtea lui Dinamo și a jucat la echipa seniorilor până în 2016, când a lăsat fotbalul românesc pentru fotbalul din Cipru și a semnat cu Aris Limassol. În sezonul 2012-2013, acesta a debutat și in liga 1 pentru echipa seniorilor însă a reușit să bifeze doar 30 de minute de joc. Radu este în discuții avansate atât cu Dinamo cât și cu Cordoba, dar cu siguranță va alege oferta cea mai bună.

„Îmi doresc să revin la Dinamo dar încă suntem în discuții! De la Aris am plecat liber de contract!”, a declarat Andrei Radu în EXCLUSIVITATE pentru „Doar Dinamo”.

Alți jucători pe care Dinamo îi are în vizor sunt: Alexandru Vlad (fundaș stânga), care actual aparține de CFR Cluj până în 2020 și Mircea Axente, atacantul celor de la FC Botoșani.

Cel mai mare salariu al lui Dinamo din acest sezon va fi de 9.000 €, dacă Giorgos Katsikas acceptă prelungirea contractului.

Reclame