Laurențiu Corbu a dezvăluit ce planuri are pentru viitorul sezon

Fundașul dreapta Laurențiu Corbu (23 de ani) e unul dintre jucătorii pe care antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu i-a folosit în mod constant în play-out-ul din sezonul trecut.

mobilalaguna.ro/

Fundașul a dezvăluit cum s-a refăcut după un an pierdut în carieră chinuit de accidentări, dar și despre ce planuri are pentru viitorul sezon.

„Partidele jucate în acest sezon, 18 la număr, mi-au întărit musculatura. Mai am de recuperat doar un centimetru de musculatură, deși pornisem de la o diferență de 2,5 centimetri între piciorul stâng și drept. În 6 luni, în acest ritm, voi fi în regulă. Mister Florin Bratu și fotbalul m-au însănătoșit.

Eu sunt invers. Dacă toți nu știu cum să scape de surplus, eu sunt obligat să mă pregătesc suplimentar ca să nu-mi scadă masa musculară și să mai și pun în plus pe mine. Acum, am 65 de kilograme, iar greutatea mea optimă e 67-68 de kilograme

Mai întâi, vreau să jucăm în play-off-ul, apoi neapărat să luăm Cupa României. Cu atitudinea impusă de Mister și cu antrenamentele sale, chiar putem să intrăm și în lupta la titlu! A fost urât play-off-ul trecut fără Dinamo.

Nu vreau să jignesc alte echipe din play-off, dar Dinamo aducea o altă valoare competiției dacă ajungea acolo. În viitorul sezon vom arăta că Dinamo rămâne o forță în România”, a declarat Corbu.

Jucătorul a prins 10 meciuri în ediție trecută, în care a și marcat un gol pentru „câini”, plus un assist. În total, Corbu are 16 partide pentru roș-albi de când a sosit în Ștefan cel Mare, în iunie 2015.

Lasă un răspuns