Dănuț Lupu ironizează ultima mutare a lui Negoiță

Dănuț Lupu (51 de ani), unul dintre scouterii de la Dinamo, a ironizat situația de la Dinamo.

bestkids.ro

Zvonurile din ultima perioadă, legate de faptul că Ionuț Negoiță, omul care a condus formaţia din Ştefan cel Mare în ultimii şase ani a vândut pachetul majoritar de acţiuni omului de afaceri George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, au fost comentate de fostul mare fotbalist al lui Dinamo din perioada anilor 90.

”Avem un nou patron, să-i spun așa. Îl știu foarte bine, este un băiat extraordinar… Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi! Este o chestie pe care domnul Negoiță a hotărât-o, îi respectăm decizia, ăsta este bugetul pentru sezonul viitor. Să sperăm că Bratu și Dănciulescu vor face un lot cât mai bun și că vor salva ce mai este de salvat”, a spus Lupu.

Dănuț Lupu a vorbit și despre revenirea lui Mircea Axente la Dinamo București.

”Eu merg pe principiul că atâta vreme cât un antrenor își dorește un jucător anume și-l primește, atunci noi ceilalți nu avem ce comenta.

melimeloparis.ro

Știți ce frumos dansezi la nuntă când te duci și nu plătești darul? Cam așa a jucat Dinamo în play-out. Va fi o presiune pe ei, va fi normal. Vor reveni și spectatorii la stadion, vor și pierde, și când vor începe să te huiduie fanii, le vor tremura picioarele. Fanii n-au venit în play-out pentru că nu au avut cu cine, dar la anul vom juca iar cu Steaua, Craiova, CFR Cluj, așa că ușor-ușor vor reveni spectatorii”, a mai spus Lupu, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune.

  • 4 goluri în 14 meciuri a marcat Axente în Liga 1, în tricoul lui Dinamo.
  • 40 de goluri în 184 de meciuri a înscris Axente în Liga 1, all-time.
Reclame