EXCLUSIV | Denis Ciobotariu, după revenirea la Dinamo: „Vom face o figură frumoasă!”

Venit de la șase ani în curtea lui Dinamo, Denis Ciobotariu a demonstrat de ce a ieșit campion cu Dinamo Under 19. Și reușește să-i calce pe urme tatălui, care a fost alături de el în fiecare etapă a carierei sale de fotbalist.

elefant.ro

El a marcat astăzi într-un meci foarte important pentru echipă, unde a fost împrumutat de Dinamo pentru un an, la Chindia Târgoviște. Fundașul a înscris, unicul gol în timpul regulamentar, printr-o lovitură de cap în minutul 67, după o centrare a lui Cherchez, de pe partea stângă.

În prelungiri au dominat dar n-au mai putut marca, în timp ce la loviturile de departajare au fost net inferiori ilfovenilor conduşi de Adrian Mutu.

La finalul jocului, dinamovistul ce va reveni în viitorul sezon în Ștefan cel Mare, a declarat pentru doardinamo.com: „Sunt foarte supărat am fost mai buni ca adversarul şi în tur şi în retur şi totuşi nu am promovat. Ţin să le mulţumesc suporterilor care au făcut o atmosferă extraordionară”, a spus Ciobotariu.

Denis Ciobotariu crede în experiența lui Florin Bratu, iar alături de colegii săi, vor face un sezon bun pentru Dinamo.

„Dl. Florin Bratu este genul de antrenor căruia îi plac tinerii şi genul de persoană care reuşeşte ceea ce îşi propune, de aceea cred că vom face o figură frumoasă”, a mai declarat Denis Ciobotariu, pentru doardinamo.com

watchshop.ro

Chindia rămâne astfel în Liga 2 cel puţin încă un sezon, în timp ce Târgoviştea va ajunge la 21 de ani de când nu a mai avut o echipă în prima ligă. Următorul campionat va fi şi mai dificil, în Liga 2 urmând să joace, pe lângă UTA, FC Argeş, ASU Poli, Pandurii sau Ripensia şi Petrolul, U Cluj, Farul şi ACS Poli.

Reclame