Scandal între colegii de la Naţională | „El vrea să fie altceva, nu antrenor!”

La finalul returului din barajul pentru menținere/promovare în prima ligă, cu Chindia Târgovişte, antrenorul echipei FC Voluntari, fostul manager general, a lui Dinamo, Adrian Mutu a ţinut să-i răspundă lui Ciprian Marica, după ce fostul său coleg de la naţională a spus că nu e fanul stilului de joc al echipei antrenate de „Briliant”.

„Italienii spuneau „Stai, Muto”. Nu mă gândesc acum la cei care m-au criticat. Sunt antrenori care au făcut asta. Nu am înțeles de ce Marica a vorbit. El vrea să fie altceva, nu antrenor, dar îi doresc să intre în pâinea asta și apoi să vorbească”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului cu Chindia.

Înainte de manşa tur al barajului, atacantul ce a crescut în Ștefan cel Mare, Ciprian Marica a criticat jocul echipei pregătite de Mutu.

„Nu-mi place ce joacă echipa, nu am văzut schimbare în bine și nu am văzut ideile lui Adi în joc. Clar că și el are o vină, dar nu are experiență. El trebuie să ia decizii, o situație extrem de grea. Dacă va trece, va avea multă liniște și un campionat în care să demonstreze”, spunea Ciprian Marica, la o emisiune sportivă.

FC Voluntari şi-a asigurat prezenţa în următorul sezon al Ligii 1 Betano după ce s-a impus la loviturile de departajare, în barajul cu Chindia Târgovişte, ocupanta locului 3 la sfârşitul ligii secunde.

După ce a pierdut cu 1-0 la Voluntari, Chindia a reuşit să anuleze avantajul ilfovenilor în retur, graţie unui gol marcat de Denis Ciobotariu în partea secundă a jocului. Chiar şi aşa, FC Voluntari a reuşit să evite din extremis retrogradarea în eşalonul secund. Deţinătoarea Supercupei s-a impus la loviturile de departajare şi şi-a asigurat prezenţa în viitorul sezon al Ligii 1. Gazdele au ratat trei lovituri de pedeapsă şi au dat cu piciorul unei şanse uriaşe.

Lasă un răspuns