O nouă ofertă din Pipera pentru Adam Nemec

Adam Nemec (32 de ani) și-a încheiat deja conturile cu Dinamo, astfel că poate semna cu orice club dorește.

bestkids.ro

Gigi Becali insistă pentru transferul fostului atacant de la Dinamo, Adam Nemec, pentru a acoperi postul de atacant. Toate acestea după ce atacantul “roş-albaştri”, Denis Alibec a fost lăsat în Bucureşti pentru a se pregăti separat.

Astfel, patronul FCSB-ului a decis să mărească oferta pentru Adam Nemec. Dacă, la început, negocierile s-au oprit la 15.000 de euro pe lună, Gigi Becali a anunţat că este dispus să-i ofere şi 20.000 de euro. Pe lângă asta, slovacul ar urma să primească şi un bonus de instalare în valoare de 100.000 de euro! Nici agentul său nu ar rămâne neplătit, Becali fiind de acord cu un onorariu de 50.000 de euro, doar ca să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică.

Adam Nemec se va căsători peste o săptămână, iar aleasa inimii sale, Zuzana Kolarova nu este chiar încântată de viaţa din capitala României.

În perioada în care Nemec a activat la Dinamo Bucureşti, fosta “Miss Slovacia” a locuit alături de el în Bucureşti şi ar prefera ca Adam să meargă şi să joace acasă, la Zilina, echipa care l-a lansat în fotbalul mare pe jucătorul de naţională.

  • Nemec a dat 6 goluri la Dinamo în acest sezon de Liga 1, în 28 de meciuri jucate.
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Adam Nemec.