VIDEO | Lupescu, pus pe glume după meciul demonstrativ de la Cluj

Generaţia de Aur a României a fost învinsă de Legendele Barcelonei, scor 0-2, într-un meci-eveniment disputat la Cluj.

bestkids.ro

Golurile partidei au fost reuşite de Salinas, în prima repriză, şi de Gheorghe Hagi, în a doua, care a schimbat echipele la pauză.
Pentru tricolori, doar Lupescu a fost aproape de gol. Francezul Dehu i-a refuzat reuşita care ar fi adus egalarea la 1, apoi n-a nimerit execuţia la pasa lui Sabău. „Regele” l-a învins pe Florin Prunea cu un şut din afara careului.

Ionuţ Lupescu a fost pus pe glume după partida demonstrativă de la Cluj, iar prima ţintă a fost, fostului său coleg de la Dinamo, Florin Prunea.

„Gică, orice şut care îl dă pe poartă lui Prunea sau lui Stelea e gol. Nu e ceva nou”, a spus Lupescu.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, Leverkusen şi Monchengladbach nu i-a iertat nici pe atacanţii României: „I-am dat două pase lui Neluţu (Sabău), păi nu ştiu, nu sunt plătit să dau goluri, normal era treaba lui Răducioiu, Adrian Ilie, Ganea, dar văd că ei au fost „morţi” astăzi. Şi a trebuit să mă duc acolo. Oricum, nu sunt plătit pentru asta, ei erau plătiţi pentru chestia asta.

watchshop.ro

Şi noi suntem dezamăgiţi că Ilie Dumitrescu, a fost pe aici şi încă n-am ştiut exact care a fost rolul lui astea două zile aici, dar ne bucurăm că am venit până la urmă”, s-a mai amuzat Ionuţ Lupescu.

Reclame