Omul dorit de Negoiţa și-au anunțat plecarea din conducerea lui FC Botoșani

Preşedintele de onoare al FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, şi-a anunţat, luni, retragerea din conducerea clubului de fotbal.

bestkids.ro

Cornel Șfaițer (52 de ani), care este unul dintre fondatorii echipei, a făcut astăzi public anunțul despărțirii. Decizia fusese luată cu o săptămână în urmă. El nu a oferit detalii despre motivele care l-au determinat să părăsească gruparea botoşăneană, însă a lăsat să se înţeleagă că în ultimul an a avut ”divergenţe de opinii” cu principalul finanţator al clubului, Valeriu Iftime.

„Vis-a-vis de Valeriu (n.r. – Valeriu Iftime) şi asociaţii lui, au fost divergenţe de opinii. N-am mai fost pe aceeaşi lungime de undă în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu au funcţionat şi am stabilit să fac pasul în spate. Momentan mă voi concentra pe afacerile personale”, a afirmat Şfaiţer.

Tot luni şi-a anunţat despărţirea de FC Botoşani şi directorul sportiv, fostul arbitru internaţional Anton Heleşteanu, al cărui contract cu clubul botoşănean a expirat. Acesta a precizat, într-o conferinţă de presă, că a ajuns ”la un capăt de drum” şi îşi doreşte o nouă provocare.

elefant.ro

Ionuț Negoiță l-a dorit pe Șfaițer la Dinamo la sfârșitul lui 2017. Tratativele au fost îngreunate atunci de poziția ocupată de fostul președinte botoșănean. Discuțiile între cei doi s-au făcut atunci fără perdea.

„Am discutat cu domnul Negoiță, a rămas să mai discutăm, orice e posibil. O să mai avem discuții! Am vorbit, dar vom vedea. La Dinamo e nevoie de o strategie bine pusă la punct, una sănătoasă, cu mult echilibru și răbdare”, confirma Șfaițer discuțiile în octombrie 2017.

Reclame