Dănciulescu îi răspunde lui Dinu: „Deocamdată, Popovici nu e jucătorul nostru!”

„Câinii” i-au adus în această vară pe Axente și pe Sorescu. Plus tinerii care au revenit în Ștefan cel Mare de la diverse formații din primele două ligi.

Cu toate acestea, fostul antrenor și jucător la Dinamo, Cornel Dinu a criticat strategia de transferuri a clubului. „Mister” critică campania de achiziţii din Ştefan cel Mare şi spune că din perspectiva lui cel mai bine era ca echipa să crească jucătorii tineri de la academie şi nu să transfere fotbalişti experimentaţi, precum Mircea Axente sau Sergiu Popovici.

„Nu înțeleg politica de transferuri a lui Dinamo. Decât să îi aduci pe Axente și Popovici, mai bine mergi pe tineri și susții această strategie încă un an sau doi. Decât să te cârpești cu necârpiți, cu petice fără rezistență, mai bine folosești jucători tineri”, a declarat Cornel Dinu.

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a explicat care este politica echipei.

“Pentru anul acesta, bugetul salarial e mult mai mic decât în sezonul trecut. Jucătorii veniți până acum au fost aduși la dorința expresă a lui Florin Bratu. Deocamdată, Popovici nu e jucătorul nostru, pentru că până pe 30 e sub contract cu cei de la Gaz Metan Mediaș”, a spus Dănciulescu.

Oficialul din Stefan cel Mare, nu-și face griji şi consideră că: „Florin va ști să scoată tot ceea ce e mai bun din jucătorii lui”.

melimeloparis.ro

„Ne pregătim, iar dacă vor mai fi transferuri, vom vedea, în funcție de ce-și dorește și antrenorul. Eu cred că și Florin Bratu vrea să obțină maximum din ceea ce are la dispoziție. Am mare încredere în el, a făcut senzație pe final. Sperăm să facă la fel și în sezonul viitor.

Este pe-o listă a noastră, nu s-a discutat nimic cu Sergiu Popovici, nici n-aveam cum fiindcă e sub contract cu echipa lui. Deocamdată, suntem în așteptări cu transferurile, vom vedea ce va mai fi în zilele viitoare”, a mai declarat Ionel Dănciulescu.

Reclame