Borcea îl laudă pe Bratu | Marea problemă cu care se confruntă echipa sa de suflet

Magistraţii Tribunalului Ilfov au dispus, luni, eliberarera condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea, după patru ani și trei luni de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”.

evomag.ro

Magistraţii au admis contestaţia acestuia la sentinţa din luna mai a Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti care a respins cererea.
Borcea a declarat că el nu va mai fi în conducerea grupării din Ştefan cel Mare, dar a dat de înțeles că ar putea avea o influență prin fiul său Patrick.

„M-am gândit şi la fotbal, am trăit clipe neplăcute legate de Dinamo, dar vreau să vă spun că Dinamo pierde în fiecare sezon cel puţin 20 de puncte din cauza stadionului. Atunci când va avea un stadion nou în Ştefan cel Mare se va bate din nou la campionat.

Fotbalul românesc s-a schimbat foate mult, nu mai sunt echipele şi banii care se băgau înainte. Mi-e dor şi de fotbal, toată viaţa îmi va fi dor de Dinamo. Sper să ajung şi în Luga Campionilor, dar nu mai sunt echipele şi banii de altdată. Cu mine, Dinamo sigur nu va mai ajunge sigur în Liga Campionilor, nu voi mai fi în conducere, poate cu Patrick să ajungă, de la doi ani l-am luat pe stadion”, a declarat Borcea.

Fostul patron al lui Dinamo îl laudă pe noul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu: „Ceea ce face Bratu acum e extraordinar, un lucru care trebuia făcut de mult. Trebuie să ai tupeu, încredere, și Bratu trebuie sprijinit cu întinerirea echipei”. Omul de afaceri a vorbit și despre lipsa unui stadion modern, pe care sa joace Dinamo: „Neapărat trebuie făcut un stadion nou în ’Ștefan cel Mare’, pentru că Dinamo pierde între 15 și 20 de puncte pe sezon tocmai din cauza asta, că nu are stadion. Are cel mai vechi și urât stadion.

melimeloparis.ro

O nouă arenă, de 20.000 – 25.000 de oameni ar face ca Dinamo să se bată an la an la campionat, mai ales că această echipă are și un centru de copii și juniori foarte bun. Au luat anul trecut campionatul la U17 și U19, anul acesta iar la U19″, a mai spus Borcea.

Borcea și-a exprimat și părere în legătură cu faptul că actualul acționar al roș-albilor, Ionuț Negoiță, nu ar investi suficient de mult pentru ca echipa să fie iar o forță, Borcea a replicat.

”Nu vreau să intru în detalii, dar Ionuț a spus că acesta este bugetul și trebuie sp ne obișnuim că nu mai sunt banii și echipele de anul trecut, când se băgau foarte mulți bani, cu contracte de 400.000-500.000 de euro pe an. Acum, în afară de Steaua și de CFR nu mai sunt echipe care să dea acești bani”, a mai spus Borcea, pentru Digi Sport 1.

Reclame