Bratu, cuvinte de laudă la adresa lui Sergiu Popovici: ”Are calitate şi capacitate de efort”

Dinamo a învins formaţia poloneză de liga a treia ZKS Olimpia Elblag, cu 4-0 (2-0), luni, într-un prim meci amical jucat în stagiul de pregătire din Polonia.

melimeloparis.ro

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Sorescu, Hanca, Daniel Popa şi Ionuţ Şerban.

Florin Bratu îl laudă pe Sergiu Popovici, ultimul jucător care a ajuns sub comanda lui la Dinamo Bucureşti, este şi pariul său. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a plecat în stagiul de pregătire al “câinilor” de la Gniewino, Polonia, după ce a semnat un contract valabil două sezoane, cu un salariu, pentru primul an, de 4.500 de euro plus bonusuri de performanţă.

”Are calitate, capacitate de efort, are şi picior stâng şi drept, calităţi rare şi o să vedeti că în lunile următoare va fi o surpriză placută”, a declarat Florin Bratu.

Primul transfer al verii pentru formaţia din „Ștefan cel Mare”, Mircea Axente îi dă încredere lui Bratu.

”Mircea a jcat o repriză, tot timpul aproape de gol, are viteză, forţă , lucruri importante în fotbalul de azi şi uşor, uşor va înţelege şi el ce îmi doresc şi o să se impună”, a afirmat antrenorul lui Dinamo.

evomag.ro

Bratu a dezvăluit faptul că se va baza foarte mult şi pe tinerii, precum: Sorescu, Eşanu si Ciobotariu.

”Sunt jucători noi, cu potenţial, tineri pe care ne vom baza la Dinamo şi sper să reuşim acest lucru împreună cu ei pentru a ridica nivelul de joc”, a mai spus Bratu.

Partidele amicale programate în cantonamentul din Polonia:

  • 5 iulie: Dinamo Bucuresti vs Arka Gdynia (Polonia 1, locul 12);
  • 8 iulie: Dinamo Bucuresti vs Zaglebie Lubin (Polonia 1, locul 7);
  • 11 iulie: Dinamo Bucuresti vs Jagiellonia (Polonia 1, locul 2).
Reclame