Sergiu Popovici le răspunde contestatarilor: „Există mulţi oameni care au o părere şi trebuie să le-o respec”

Dinamo a prezentat al treilea transfer al verii, pe apărătorul de 25 de ani, Sergiu Popovici.

melimeloparis.ro

Fundaș stânga a fost liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Venirea lui a născut multe controverse imediat după ce a fost anunţat oficial transferul, au apărut multe ironii și critice la adresa conducerii în social media.

Fotbalistul a vorbit despre atuurile pe care le are, dar şi despre asemănarea lui cu David Luiz.

“Eu zic că calitatea principală e viteza, dar pot să zic că am şi tehnică. Mulţi mi-au spus că semăn cu David Luiz, mă mai şi strigau aşa. Doar frizura e ca a lui. Îmi propun în primul rând să fiu sănătos, să nu am accidentări şi să facem lucruri frumoase aici împreună, cu acest grup, şi să câştig un trofeu. Există mulţi oameni care au o părere şi trebuie să le-o respect. Însă eu fac tot posibilul să joc bine şi să ajut echipa să facem lucruri frumoase aici”, a spus Popovici.

evomag.ro

Noul fundaş stânga al echipei Dinamo, a mai mărturisit că a fost surprins când a aflat că este dorit în Ştefan cel Mare şi a punctat că nu a stat prea mult pe gânduri înainte să semneze contractul valabil doi ani.

„Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă la un club din România ca Dinamo. Mă bucur că am ajuns aici, sunt de două zile. Colegii m-au primit bine, nu mă aşteptam la mai bine de atât. Am fost surprins când am auzit că mă caută Dinamo, dar mă bucur. Am semnat pe doi ani, acum rămâne să mă pregătesc bine, să-i demonstrez lui Mister că se poate baza pe mine”, a mai declarat Sergiu Popovici pentru Telekom Sport.

  • 6 cluburi are Sergiu în CV înainte de a deveni „câine”: Flacăra Făget, FC Vaslui, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş.