Reacția lui Ionel Dănciulescu, după ce a văzut cu cine joacă Dinamo în etapa a 2-a |”Cel mai important este primul meci”

Ionel Dănciulescu, directorul general de la Dinamo, a vorbit despre tragerea la sorţi a Ligii I.

Dinamo va debuta pe propriu teren în noul sezon contra lui FC Voluntari, duminică, 22 iulie, de la 21:00. Ionel Dănciulescu a urmărit alături de Florin Bratu tragerea la sorţi și directorul general spune că atenţia echipei trebuie concentrată pe acest meci, deşi în următoarea etapă urmează derby-ul cu FCSB.

watchshop.ro

”Eram şi noi curioşi, am văzut cu toţii că, în etapa a 2-a, jucăm cu FCSB, eternul derby al fotbalului românesc, dar, aşa cum vorbeam şi cu Florin (n.r. Bratu), eu cred că cel mai important este primul meci, prima etapa. Vorbim de meciul împotriva celor de la Voluntari. Trebuie să câştigăm partida respectivă şi după care vom aborda şi celelalte partide tot la victorie”, a declarat Dănciulescu.

Dănciulescu a vorbit și despre transferurile realizate de formaţia roș-alba. Acesta spune că ar mai putea veni noi jucători.

”Tot ce se poate. Nu putem să spunem acum că 100% va mai veni cineva, dar în functie de ceea ce îşi mai doreşte şi Florin, vom vedea”, a mai spus Ionel Dănciulescu.

Reclame