Bratu își încarcă mitraliera și se pregăteşte de primul derby Dinamo-FCSB ca antrenor

Derby-ul FCSB – Dinamo se joacă în etapa a 2-a din noul sezon al Ligii I, iar antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a vorbit despre primul derby dintre Dinamo şi FCSB pe care îl va trăi din calitate de tehnician al “câinilor roşii”.

evomag.ro

În prima etapă, Dinamo se va duela, pe teren propriu, cu FC Voluntari. În runda secundă, dinamoviştii și rivalii se întâlnesc în ”El Clasico” de România.

”Că joc cu Voluntari şi Steaua în primele etape e ca şi când aş fi jucat cu Botoşani şi cu Iaşi. Toţi îşi doresc acum să înceapă bine, au ambiţie mare. Echipele sunt foarte bine organizate.

Derby-ul vine foarte repede, dar e bine că vine. Este o provocare atât pentru mine cât şi pentru jucători. La Dinamo este mereu presiune. Şi când joci amicale, şi când jucăm la antrenamente, asta pentru că suntem un club mare, un brand mare”, a spus Florin Bratu.

De altfel, Florin Bratu nu s-a arătat îngrijorat nici de programul greu din prima parte a sezonului, în care Dinamo va întâlni în primele 5 etape FCSB, Viitorul şi CFR Cluj.

watchshop.ro

“E un program foarte frumos, chiar dacă e greu. Ne va ține în priză și vom vedea cine va fi mai bun pe teren. Dacă le întâlneam acum, în primele etape, sau mai încolo, tot jucam cu ele. Sunt echipe importante din România și eu zic că până la ora meciului vom fi pregătiți.

Mitraliera e la mine, o să o încarc. Gloanțele le șlefuiesc acum, în cantonament”, a mai spus antrenorul “câinilor”.