Thomas Horsten, impresionează în cantonament | Totul depinde de Bratu

Dinamo se mișcă bine în cantonamentul din Polonia, dar şi pe piaţa transferurilor.

La Dinamo au venit momentan, trei noi jucători: Sergiu Popovici, Deian Sorescu și Mircea Axente. Însă Bratu mai are în probe și un fotbalist olandez. Este vorba despre Thomas Horsten, 24 de ani, un fotbalist care a fost urmărit pe materiale video, iar acum tehnicianul vrea să vadă ce poate pe teren.

Olandezul ce se pregătește cu Dinamo, acesta este fundaș dreapta la bază, post pe care îl va avea concurent pe Laurențiu Corbu, dar poate fi folosit și la închidere. Tehnicianul „câinilor” doreşte neapărat un fundaș dreapta, fiindcă acolo mai era doar Laurențiu Corbu de meserie. Romera și Nica au plecat, s-a renunțat la ei, l-a mai încercat și el pe Dudea fundaș dreapta, dar ar dori ceva stabil.

Este posibil ca Horsten să semneze contractul în cantonamentul din Polonia.

Thomas Horsten a crescut la academia de fotbal a celor de la PSV și a adunat meciuri la naționalele U18 și U17 ale Olandei. El nu a confirmat la PSV și a fost lăsat liber de contract, iar în 2014 a fost luat de USD Cavese 1919, formație din ligile inferioare din Italia. Apoi a mers la FC Eindhoven, unde a evoluat din 2015 până în prezent.

  • 125 de mii de € este cota olandezului pe transfermarkt.
  • 7 meciuri a bifat în 2018 pentru FC Eindhoven, 18 în total în toată ediția 2017/2018.
Reclame