Dinamo pierde în al patrulea amical din Polonia

Dinamo a cedat în marţi, în al patrulea amical pe care echipa lui Florin Bratu la disputat în stagiul de pregătire din Polonia.

evomag.ro

“Câinii” au fost învinşi cu scorul de 1-4, iar singurul gol al lui FC Dinamo Bucureşti a fost înscris de Ciobotariu.

Polonezii au deschis scorul prin Cillian Sheridan, după doar trei minute de joc. Până la pauză nu s-a mai înscris, dar Jagiellonia s-a dezlănţuit în partea secundă, Ivan Runje a marcat pentru 2-0 în minutul 49, iar Arvydas Novikovas a dus scorul la 3-0 după alte patru minute.

Dinamoviștii au redus din diferenţă în minutul 66, prin Denis Ciobotariu. Polonezii au reacţionat imediat după golul de 3-1, iar Roman Bezjak a refăcut avantajul de trei goluri.

Echipa de start a lui Dinamo: Muţiu, Corbu, Popescu, Katsikas, Popovici, Hanca, Grigore, Nistor, Sorescu, Popa, Salomao.

Pe parcurs, au mai jucat: Eșanu, D. Ciobotariu, Neicuțescu, Ehmann, Târcoveanu, Pesici, Axente, R. Moldoveanu, Dudea, Vl. Olteanu.

Dinamo va disputa miercuri, de la ora 12:00, ultimul amical din Polonia, în compania formaţiei Chojniczanka Chojnice. În acest meci vor juca fotbaliștii care au prins minute puține în cantonamentul din Polonia. Revenirea în țară este programată mâine la ora 17:20 pe aeroportul „Henri Coandă”.

Rezultatele lui Dinamo în partidele amicale din Polonia:

  • Olimpia Elblag (Polonia III) – Dinamo 0-4

Marcatori: Sorescu (16), Hanca (30), D. Popa (74), I. Șerban (81).

  • Arka Gdynia (Polonia I) – Dinamo 0-3

Marcatori: Nistor (20), Hanca (50), D. Popa (56).

  • Zaglebie Lubin (Polonia I) – Dinamo 1-1

Marcator: Nistor (50).

  • Jagiellonia (Polonia I) – Dinamo 4-1

A marcat: D. Ciobotariu (66).

Reclame