Prima reacţie a lui Dorin Rotariu, după oferta lui Becali: „Deocamdată, nu pot să iau o decizie”

FCSB şi-a exprimat dorinţa de a-l transfera pe Dorin Rotariu, 22 de ani, jucător care nu mai face parte din planurile celor de la Club Brugge.

epiesa.ro

Gigi Becali se întoarce pe pista Dorin Rotariu, la mai bine de doi ani de la prima încercare de a-l aduce la FCSB. Acum, Dorin nu mai e puştiul care promite, a prins un transfer bun în Belgia, a impresionat la Mouscron, dar situaţia sa s-a complicat, pentru că nu face parte din planurile antrenorului campioanei Belgiei. Tânărul internaţional român a fost transferat de Club Brugge în ianuarie 2017, când Dinamo a primit 2,2 milioane de euro în schimbul său.

Fostul dinamovist a recunoscut discuțiile și a explicat ce are de gând să facă de acum înainte.

”Am discutat cu cei de la Steaua, le-am zis părerea mea și ce am eu de gând. Deocamdată, nu pot să iau o decizie din punct de vedere al Stelei. Am refuzat deja trei oferte din străinătate, așa că mai aștept. Încă nu pot lua o decizie. Celor de la Steaua le-am spus că sunt pe plan de așteptare.

Aștept să fac un pas la următoarea echipă, pentru că la Bruges nu mai rămân. Am discutat cu cei din conducerea clubului dinainte de a se termina campionatul, mi-au spus anumite lucruri, și eu mi-am zis părerea și ce cred eu că este mai bine pentru viitorul meu, adică să plec.

evomag.ro

Consider că mai am multe de arătat, sunt încă abia la început de drum. Așa că nu voi alege din punct de vedere financiar. Vreau să joc acolo unde o să mă duc. De aceea m-a dus la Mourscron. Cei de acolo m-au ajutat foarte mult, mai ales că am ajuns la ei cu moralul jos, am înțeles și eu că trebuie să fac o schimbare. Am avut un an în care să profit de toate aceste chestiuni.

Din Belgia nu am nicio ofertă. Este greu de crezut că voi mai prinde ceva pe aici. Cei de la Bruges ar fi de acord să mă împrumute, dar eu nu mai vreau așa ceva”, a spus Dorin Rotariu, pentru Digi Sport.

  • În sezonul precedent, Dorin Rotariu a adunat 11 goluri şi 5 pase decisive în 30 de meciuri.
Reclame