Concluziile lui Ionel Dănciulescu după încheierea pregătirii de vară: „Nu mă îngrijorează aceste rezultate”

Dinamo a încheiat miercuri turneul de pregătire susţinut în Polonia. Florin Bratu, împreună cu elevii săi, vor reveni în ţară joi, 12 iulie, (ora 17:20).

Directorul general Ionel Dănciulescu e mulțumit de cantonamentul din Polonia, dar trage un semnal de alarmă către jucătorii tineri.

„A fost o perioadă grea, dar băieții s-au pregătit exemplar. Echipa a arătat bine. Sunt mulțumit!

A intervenit o stare de oboseală normală. Nu mă îngrijorează aceste rezultate pentru că așa se întâmplă mereu pe final de cantonament, toată lumea e cu gândul la casă, se pierde din concentrare. La meciul cu Voluntari din prima etapă vom arăta foarte bine!”, a declarat Ionel Danciulescu, pentru Gazetei Sporturilor.

Acesta le atrage atențiaia tinerilor din lotul lui Dinamo că nu prea are nimeni răbdare și aceștia trebuie să ofere mult mai mult pe viitor.

„Nu ne uităm la ei ca la jucători tineri, ci ca la jucători care fac parte din lotul nostru. Îi susținem pe cât se poate, dar trebuie să își dorească și ei mai mult pentru că la Dinamo timpul nu așteaptă. Ești tânăr, talentat, dar nu e timp. Eu am venit la 17-18 ani la Dinamo și nu a avut nimeni răbdare cu mine. Acesta ar fi sfatul meu. Să își dorească și ei puțin mai mult pentru că sita cerne și știm cu toții ce se întâmplă.

Eu sper că echipa va fi vedeta. Ne bazăm pe omogenitate și dorință de afirmare. Grupul este foarte unit, atmosfera este nemaipomenită. Acum, lumea să nu aștepte lucruri mărețe, nu promitem așa ceva, dar încercăm să obținem maximum din ce se poate cu ce are Florin la dispoziție. Asta e realitatea, nu ne ascundem după deget”, a mai spus Dănciulescu.

„Vrem să avem dubluri pe toate posturile. Suntem în discuții și sperăm să mai aducem jucători. Facem tot ce depinde de noi, dar cu resursele pe care le avem în acest moment. Știe toată lumea că bugetul salarial a scăzut față de anii trecuți. Încercăm să ținem echipa la un nivel bun”, a declarat „Danciu” despre viitoarele transferuri.

În plus, dinamoviștii atacă marele derby cu FCSB cu încredere. Partidă care va avea loc în etapa a 2-a din sezonul 2018-2019 din Liga 1.

„Dacă aș ști că jucătorii noștri sunt capacitați așa cum e Florin la fiecare meci, nu doar cu FCSB, aș sta foarte liniștit! Eu zic că sunt pregătiți, atât el, cât și jucătorii”, a încheiat Ionel Dănciulescu.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo – Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo – Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo – Arka Gdynia 3-0
Dinamo – Olimpia Elblag 4-0

Lasă un răspuns