Dinamo a terminat pregătirea din Polonia | Concluziile lui Florin Bratu

Florin Bratu a terminat pregătirea cu Dinamo şi a vorbit despre cum arată clubul la finalul cantonamentului din Polonia.

epiesa.ro

Două victorii, două înfrângeri şi o remiză, e bilanţul lui Dinamo în cantonamentul din Polonia. Golurile ”câinilor” au fost marcate de: Deian Sorescu, Sergiu Hanca(2), Daniel Popa(2), Ionuț Șerban, Dan Nistor(2), Denis Ciobotariu, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuţescu.

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare ştie că are unele deficienţe în lot, însă speră ca totul să fie în regulă la debut de campionat, atunci când vor evolua în faţa celor de la FC Voluntari. După duelul cu ilfovenii, pentru Dinamo va urma derby-ul cu FCSB.

”Am vrut să văd absolut toţi jucătorii, să dau tuturor minute, normal, e final de cantonament, există şi oboseala, la unii jucători le vedem limitele, unii ies în evidenţă, e normal să ştim la începutul campaniei, campionatului pe cine ne putem baza.

Va fi un meci extrem de greu acasă împotriva celor de la voluntari, dar până atunci cred ca avem capacitatea necesara pentru a veni într-o formă sportivă bună. Nu am pus mare preţ în aceste meciuri pe rezultate, ci pe verificarea mai multor jucători, mai multor formule, astfel încât atunci când plecăm în prima etapă să ştiu pe ce şi pe cine mă bazez.

watchshop.ro

Nu avem un lot foarte echilibrat valoric, am normal în cap un prim ”11” , dar mai pot interveni modificări”, a declarat Florin Bratu.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo – Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo – Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo – Arka Gdynia 3-0
Dinamo – Olimpia Elblag 4-0

Reclame