Bratu a explicat eşecul din ultimul amical disputat în Polonia: „Nu m-a interesat rezultatul”

Dinamoviştii au fost învinşi în al cincilea şi ultimul amical din turneul de pregătire susţinut în Polonia. „Câinii roşii” au pierdut la scor (2-5) meciul cu formaţia Chojniczanka Chojnice – locul 3 în liga a doua poloneză.

epiesa.ro

Cu toate acestea, antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu nu-și face probleme şi a explicat în cadrul emisiuni „Fotbal Club”, rezultatul, dar și formula de joc folosită.

„Da, a fost un ultim meci și i-am încercat și pe cei care au jucat mai puțin, am avut o formație Under 20, ca să spun așa. Dar nu vreau să mă scuz prin asta. Am vrut să-i văd și pe jucătorii tineri într-un joc puternic, vreau să văd pe cine mă pot baza în meciurile din campionat.

Parte din ei fac față, unii mai mult, alții mai puțin. Încerc să-i călesc la nivel de seniori. Am întâlnit o echipă de liga a doua poloneză care n-a intrat în prima ligă că a avut mai puțin cu două puncte, adică e o echipă bună, o echipă solidă, ca și celelalte cu care am jucat, dar pe mine nu m-a interesat rezultatul. Nu i-am certat.

Am încercat, după meci, pentru că niciodată nu vorbesc imediat, că am și eu trăirile mele și la nervi pot spune multe, după care să-ți pară rău…la vreo două ore, am vorbit cu ei și am încercat să le spun ce au făcut bine și ce au făcut mai puțin bine”, a spus Florin Bratu, pentru digi sport.

Florin Bratu a încercat mai multe sisteme de joc în cele cinci meciuri amicale din Polonia, în care a obținut două victorii, o remiză și două înfrângeri. Antrenorul dinamoviștilor susține că nu a fost interesat de rezultate.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo – Chojniczanka Chojnice 2-5;
Dinamo – Jagiellonia 1-4;
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1;
Dinamo – Arka Gdynia 3-0;
Dinamo – Olimpia Elblag 4-0.

Golurile ”câinilor” au fost marcate de:

Deian Sorescu, Sergiu Hanca(2), Daniel Popa(2), Ionuț Șerban, Dan Nistor(2), Denis Ciobotariu, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuţescu.

Reclame