Continua disputa dintre Bratu și Gabi Torje | „Eu îl judecam după ceea ce vedeam la antrenamente”

Florin Bratu îl critică din nou pe Gabi Torje, fotbalistul pe care l-a avut sub comanda sa la Dinamo în returul sezonului precedent. Internaţionalul român a intrat în dese ori în conflict cu Bratu, după ce s-a arătat dezamăgit că echipa nu a intrat în play-off.

evomag.ro

În plus, mijlocașul s-a plâns zilele trecute că n-a avut destule șanse de a juca: „Am fost în curtea lui Dinamo şi nu am fost dorit. Dragoste cu forţa nu se poate. Atât am putut să ajut Dinamo, dar nici nu am fost lăsat să ajut mai mult. Câteodată nu poţi să te opui dorințelor altor oameni. Încă mai am contract în Rusia, am fost acolo la o primă discuţie şi am ajuns la o înţelegere”.

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit motivele pentru care Gabriel Torje nu a mai fost păstrat în lot.

„Eu i-am dat șanse să joace, adu-ți aminte, a jucat 3-4 meciuri cu mine. Din păcate, nu s-a ridicat nici el atunci la nivelul așteptărilor mele. Eu, când am venit la Dinamo, am venit la începutul play-out-ului, cu o nouă strategie, de întinerire a echipei pentru că îi cunoșteam foarte bine pe acei jucători, fusesem la Under 19, iar dacă acest lucru îl știam de la început, că trebuie să întineresc echipa, asta am făcut.

După aceea, cu timpul, cu Torje am avut discuții, i-am dat șanse să joace. Din păcate, nu m-a mulțumit forma lui fizică de atunci, eu i-am spus-o. E punctul lui de vedere, însă eu am altă părere. Eu cred că putea oferi mult mai mult atunci când a jucat. Nu vreau să mai dezvolt. Eu vreau să vorbesc doar din punct de vedere sportiv și spun că putea mai mult. Nu s-a putut, din păcate, el având contract acolo și nearătând lucruri care să îmi dea speranțe că poate rămâne la Dinamo, nu am propus să rămână în continuare. Din câte știu eu, când intri în ultimul an de contract cu un club, nu mai poți fi dat împrumut de acel club. Ori te cumpără, ori vii liber de contract.

watchshop.ro

Eu îl judecam după ceea ce vedeam la antrenamente și la jocuri și nu mi-a plăcut. Eu i-am spus-o. Nu că nu era serios, ci că nu dădea randament la meci. Nu aveam de unde să știu eu de ce, că nu dorm eu cu el noaptea în pat să știu ceea ce face Gabi Torje noaptea. El, dând timpul înapoi, și-a lăsat o amprentă la Dinamo, suporterii îl iubesc, eu la fel, îl respect, el știe asta. Și acum i-am spus și lui, pentru că noi am fost colegi de cameră la Dinamo, o perioadă. I-am spus: Gabi, trebuie să mă înțelegi, că acum sunt de partea cealaltă, sunt antrenor și trebuie să judec și să văd altfel lucrurile. Eu vreau să te ajut, însă trebuie să ne ajutăm amândoi. Nu că n-a vrut, a fost într-o perioadă mai dificilă a carierei acum, probabil și dezamăgit că nu s-a calificat echipa în play-off, nu știu exact ce s-a întâmplat, dar lucrurile nu au funcționat așa cum și-a dorit el și nici eu”, a explicat Florin Bratu, la un post tv.

  • Torje a revenit în Ștefan cel Mare în februarie, anul acesta, în mandatul lui Vasile Miriuță, Torje a debutat fulminant, marcând cu Concordia Chiajna și cu rivalii de FCSB.
  • În total, mijlocașul a jucat în 8 partide oficiale și a marcat două goluri.
Reclame