Mutu, luat peste picior de Ioan Andone | Ce spune „Fălcosul” despre partida cu Dinamo

Ioan Andone, numit la Voluntari în această vară în funcția de manager general al clubului FC Voluntari.

epiesa.ro

Nu se știe, încă, numele antrenorului după ce a fost demis antrenorul Adrian Mutu la finalul sezonului, deși și-a îndeplinit obiectivul, însă „Briliantul” susține că n-a primit nicio notificare oficială.

Cel supranumit „Fălcosul” a discutat despre situaţia lui Adrian Mutu și recunoaște că nu știe mai multe detalii legate de contractul lui Mutu cu FC Voluntari, însă spune că-l așteaptă pe fostul antrenor.

”Ştiu că are notificare. Notificare, adică ruperea contractului. Atât ştiu. Dacă vine, îl aştept cu mare drag. Acum sunt şi şeful lui. Trebuie să-l învăţ câte ceva”, a spus Andone.

Mutu și Andone sunt în conflict din vremea când amândoi apărau culorile lui Dinamo. Adi era manager general, iar „Fălcosul” ocupa funcția de antrenor.

Fc Voluntari se va confrunta în prima etapă din noul sezon al Ligii I, cu Dinamo București, duminică, 22 iulie, ora 21:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Fostul antrenor al „câinilor” spune că nu a urmărit evoluțiile lui Dinamo din perioada de pregătire și anunţă obiectivul ilfovenilor.

„N-am văzut meciurile lui Dinamo. Au avut un început bun. Nistor și Hanca duc greul echipei. Sunt omogeni, asta e o calitate a echipei Dinamo. Nu știu ce obiectiv au, nu știu dacă și-au propus cupele europene. Nu poți spune că e New Dinamo.

Noi la Voluntari vrem să intrăm în play-off. De la noi au plecat mulți jucători aflați la final de contract. S-ar putea să mai vină un jucător sau doi”, a mai declarat Ioan Andone.

Reclame