VIDEO | Albert Dalmau, pe lista „câinilor roșii”

Dinamo caută un fundaș dreapta după ce în această vară dinamoviștii au rămas pe flancul apărării numai cu Laurențiu Corbu, în vârstă de 24 de ani.

watchshop.ro

O soluție ar putea fi Albert Dalmau, 26 de ani. Acesta este liber de contract după experiența de la Sepsi și i-a fost propus lui Florin Bratu de către agentul său. Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu a promis că va da un răspuns zilele următoare, după ce va cântări toate variantele pe care le are pe listă, Dalmau, anunță gsp.ro. Dacă Bratu va accepta să-l transfere pe Dalmau, se va continua deja tradiția fundașilor dreapta spanioli, după ce în ultimele două sezoane pe acest post a evoluat Jose Romera, Romera, cel care a părăsit Dinamo după 2 ani.

După ce s-a despărțit de echipa a doua a lui Levante, Dalmau a ajuns în iarnă la Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a impus imediat ca titular în formația antrenată de Eugen Neagoe.

Albert Dalmau a făcut junioratul la FC Barcelona și a mai trecut pe la echipa secundă a Valenciei, Lugo, Cordoba și Hercules Alicante.

  • 2 assist-uri în 16 meciuri a reușit Dalmau pentru Sepsi, în Liga 1.
  • 350.000 € valorează Dalmau, conform transfermarkt.de.
Reclame