Jose Romera şi Luka Maric şi-au găsit echipe, după plecarea de la Dinamo

După ce Jose Romera şi-a găsit echipă şi Luka Maric a semnat cu o grupare din Polonia.

evomag.ro

Fundașul dreapta de 30 de ani, Jose Romera Navarro revine în țara natală și va evolua pentru Almeria, echipă din a doua ligă spaniolă. Romera a semnat un contract valabil un sezon, iar mutarea a fost oficializată deja, formația iberică anunțând transferul pe contul oficial de Twitter.

După ce angajamentul cu Dinamo București a expirat, Romera a postat un mesaj emoţionant prin care a vrut să le mulţumească tuturor celor cu care a colaborat de-a lungul celor două sezoane petrecute în Liga 1, precum şi suporterilor lui Dinamo Bucureşti.

”E timpul să spun la revedere, e sfârşitul perioadei mele ca fotbalist al lui Dinamo. Au fost doi ani minunaţi, în care am întâlnit mari jucători şi mi-am făcut prieteni foarte buni pe teren şi în afara terenului. Sunt foarte mândru şi recunoscător pentru că mi-a fost oferită şansa de a apăra tricoul lui Dinamo. Mi-aş fi dorit ca acest sezon să fie diferit, dar în mintea mea vor rămâne doar amintirile frumoase.

Ca să închei, aş vrea să spun mulţumesc celor mai buni fani pe care i-am avut vreodată. M-aţi făcut să mă simt special, iar suportul vostru a fost nemaivăzut. Atmosfera creată de voi şi cântecele voastre vor rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Mulţumesc, dinamovişti!”, a fost mesajul lui Jose Romera de pe Instagram.

Romera a mai jucat în carieră pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec și Dinamo București.

  • 68 de meciuri, 2 goluri și 6 pase decisive a reușit Romera la Dinamo, pentru care a evoluat între iulie 2016 și iunie 2018.

Fundașul central croat Luka Maric (30 de ani) a semnat cu gruparea poloneză Arka Gdynia, locul 9 în ultimul sezon din Polonia. Maric a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2019, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, anunță site-ul oficial al echipei poloneze.

Luka Maric a mai jucat de-a lungul carierei la Rovinj, Pomorac Kostrena, Istra 1961, Rijeka, Zawisza Bydgoszcz, FC Persepolis și Dinamo București.

  • În tricoul „câinilor”, unde a jucat între august 2016 și iunie 2018, Marici a bifat 2 goluri în 39 de meciuri în toate competițiile.

Dinamo va debuta în noul sezon competiţional pe teren propriu, într-un duel cu FC Voluntari, după care, a doua etapă, vor juca derby de România, cu FCSB.

Reclame