„Câinii” au revenit în ţară după încheierea pregătirii de vară | Florin Bratu și-a fixat obiectivul pentru noul sezon

Dinamo a încheiat miercuri turneul de pregătire susţinut în Polonia. Florin Bratu, împreună cu elevii săi, revenind în ţară joi, 12 iulie.

epiesa.ro

Două victorii, două înfrângeri şi o remiză, e bilanţul lui Dinamo în cantonamentul din Polonia. Golurile ”câinilor” au fost marcate de: Deian Sorescu, Sergiu Hanca(2), Daniel Popa(2), Ionuț Șerban, Dan Nistor(2), Denis Ciobotariu, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuţescu.

În ciuda faptului că Dinamo nu a avut o campanie de transferuri spectaculoasă, reușind doar trei transferuri în această vară. Florin Bratu şi-a impus ca Dinamo să nu mai rateze play-off-ul, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut.

„În prima fază, vrem să ne calificăm în play-off. Dar nu va fi deloc la îndemână, pentru că e o competiţie grea”, a spus Florin Bratu.

„Sunt încrezător că vom prinde play-off-ul, dar nu vreau să vorbesc de obiective acum. Totul e posibil anul ăsta”, a declarat fundaşul grec Giorgos Katsikas, la revenirea în ţară, după cantonamentul din Polonia.

Dinamo București va juca pe teren propriu, pe 21 iulie, în prima etapă a Ligii 1, ediția 2018-2019, împotriva echipei FC Voluntari.

evomag.ro

„Ne aşteaptă un meci dificil. Ne dorim să reuşim să ne ridicăm la nivelul pe care-l aşteptăm”, a precizat Bratu.

„E primul nostru meci, e acasă, trebuie să câştigăm şi să avem un start bun”, a completat Katsikas.

Rezultatele lui Dinamo din amicale:

Dinamo – Chojniczanka Chojnice 2-5
Dinamo – Jagiellonia 1-4
Dinamo – Zaglebie Lubin 1-1
Dinamo – Arka Gdynia 3-0
Dinamo – Olimpia Elblag 4-0

Lasă un răspuns