Florentin Petre nu este impresionat de transferurile făcute de Dinamo

Dinamo a făcut doar trei transferuri în această vară, dar niciunul dintre noii jucătorii aduşi nu l-a impresionat pe fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare.

evomag.ro

”Lotul mi se pare destul de subţire din punct de vedere al valorii. Din ce am văzut, din meciurile de pregătire, le va fi foarte greu. Pentru că întâlnesc echipe foarte puternice, echipe care s-au întărit, care investesc foarte mulţi în jucători, în calitatea jucătorilor. Aţi văzut transferurile care se fac. Le va fi greu. Important este sa prindă play-off-ul”, a declarat Florentin Petre.

Decizia lui Bratu de a-l lăsa pe Patrick să plece împrumut la Poli Iaşi l-a surprins pe Petre senior. Acesta este de părere că mijlocaşul ar fi putut să evolueze la Dinamo acum, când se folosesc jucători crescuţi în academie și spune că fiul său nu a avut parte de sfatul unui antrenor bun, care să îl înveţe ce trebuie să facă.

”Patrick ar fi făcut faţa de cel puţin trei ani de zile, fără niciun fel de probleme. Iar în momentul de faţă, cu siguranţă putea să joace lejer în noua echipă a lui Dinamo. Se descurca foarte bine, ţinând cont că a avut o perioadă mai puţin bună în ultima parte a campionatului. A avut şi o problemă medicală.

watchshop.ro

El încă este în recuperare. Trage de el, munceşte foarte mult, cum a făcut-o în toţi aceşti ani, dar trebuie să vină cineva să îi dea încredere şi să aibă lejeritatea jocului şi a calităţii lui pe care o are, şi să demonstreze, în primul rând. Dar cel mai important pentru el era să vină un antrenor să îi spună ce are de făcut. Şi cu siguranţă Patrick va juca un fotbal de calitate”, a mai spus Florentin Petre.

Reclame