Marius Niculae critică strategia de transferuri a lui Dinamo: „Mă aştept totuși să aducă jucători importanţi”

Fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, unul dintre ultimii jucători importanți lansați de către alb-roşii, nu-i vede pe elevii lui Florin Bratu capabili să se bată pentru obiective importante nici în sezonul viitor. Unul dintre puținele transferuri realizate de „câini” a fost aducerea lui Sergiu Popovici.

”Ne-am obişnuit în ultimul timp să nu mai avem transferuri sonore, Dinamo să se mulţumească cu ce rămâne de la celelalte echipe şi pe bani puţini şi cu speranţele că o să devină buni de transferuri. Cam asta e în situaţia de faţă. O singură chestie îmbucurătoare, că promovează tineri, asta e clar. Dar nu poţi să ai pretenţii pe termen scurt”, a spus Marius Niculae.

watchshop.ro

“Săgeata” este de părere că Dinamo are nevoie de jucători cu experienţă: ”Depinde ce transferuri vor mai face. Cu echipa asta, aşa tânără şi fără jucători cu nume sonore… Mă aştept totuşi să aducă nişte jucători importanţi”.

  • Dinamo i-a adus în această vară pe Mircea Axente, Sergiu Popovici, Valeriu Ciupercă, Deian Sorescu şi Constantin Dima.
Reclame